ЗА МЕН

.........................

ПРИВЕТ,

казвам се Николай Калайджиев от град София, България. Роден съм на 16.03.1959. год в гр. Златица. На 10 год. започнах да тренирам плуване до завършване на средното си образование. Завършил съм Механо-техникум „Сталин”. Работил съм по специалността 5 год. едновременно отбивайки и военна служба в Кремиковци. По същото време през лятото работих и на морето като спасител 10 год. От 1985 до 1994 год. се занимавах с частен бизнес, от който накрая имах само стрес, нерви и отрицателно салдо. 1994 започнах да работя в една Компания за директни продажби където изкарах 6 год. Печелеха се добри пари, но се появиха здравословни проблеми. Именно заради тях 2001 год. се запознах с продуктите на Компания Vision International People Group. С тях успях за кратко време, чувствително да подобря здравето си.

” Когато човек е болен има само една мечта – да оздравее,

когато е здрав има много мечти.”

Така отново се замислих да започна свой бизнес, но след като нямаш много пари, и си без солидни връзки, без специално образование, това което можеш да си позволиш е само бизнес, в които изброените фактори не са от значение.

Излишно е да ви казвам, че такъв бизнес е мрежовия маркетинг ?

С Компания Vision намерих партньор, с който съм в състояние да реализирам и изживея мечтите си, намерих пътя към финансов просперитет и здраве.

Как мога да го направя ?

На моя сайт можете :

• Да видите офертата на компанията Vision International People Group
• Как да поръчате и получите продукти от фирмата с 40 до 60 % отстъпка.
• Научете как да започнете свой собствен бизнес с минимална инвестиция
• Получете отговори на актуални въпроси

Компания Vision International People Group предоставя възможност на всяко лице, което иска да съхрани или подобри собственото здраве, така и за получаване на финансова свобода и независимост.

Leave a Reply

Required fields are marked *