Антивъзрастно действие

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Антивъзрастно действие

Anti-aging effect

Обърнете гръб на годините, като запазите младостта и жизнеността, в края на краищата, задръжте процеса на стареене – това е стойността на продуктите на компания Vision. Те предпазват клетките от процеса на стареене, възвръщат на организма здраве и младост.

Благодарение продуктите на Vision, които помагат за подържане здравето на сърцето и кръвоносните съдове, засилване на паметта, повишаване на жизнеността, подобряване на настроението и ще ви дадат добро настроение, и вие винаги ще излъчва енергия и младост!

 

Anti-aging effectАнтиокс+
Antiox+  — ефективно противодейства на процеса на стареене и свободните радикали, изключително мощно се бори да се предотврати развитието на сърдечно-съдови заболявания и има силно регенериращо и имуномодулиращо действие….. подробно

Anti-aging effectМега
Mega  — ефективно анти-стареене лечение. Този набор от уникални фракции на полиненаситени мастни киселини, които имат уникална функция за подобряване на структурата на клетките,  забавя процеса на стареене….. подробно

Anti-aging effectГранатин Q10
Granatin Q10  — балансиран набор с обладаващ мощен антиоксидантен ефект, който ефективно се бори със стареенето на клетките, удължава младостта и спомага за обновяването и тяхното регенериране….. подробно ….

Anti-aging effectМедисоя+
Medisoya+  — комплекс, обогатен със соеви изофлавони, витамини и минерали, облекчава симптомите на менопаузата, а при предварителен прием (профилактично) забавя настъпването на менопаузата, и по този начин удължава женската младост….. подробно

 

Човешкият организъм се променя непрекъснато. От раждането до 20-тата година тялото ни се развива непрекъснато. На 20 години достигаме върховата точка на работоспособност. От този момент делението на клетките и всички свързани с него процеси се забавят и започваме да стареем. След 20 започва така наречената профилактична фаза. През тези години трябва да се опитаме чрез пълноценно хранене, достатъчно движение и минимален стрес да запазим организма си колкото е възможно по-жизнен. След 40 години повечето от хората стават по-спокойни и по-разумни. Тогава започва фазата на действията – всеки търси свой личен начин да се бори с остаряването. За съжаление на тази възраст става все по-трудно да възстановим жизнеността си. С 50-те идва и времето, когато здравето и запазването на жизнената енергия придобиват най-висок приоритет. Само този, който се грижи за тялото си и живее здравословно, може да очаква да се чувства добре и в бъдеще.
За да изградим успешна стратегия против стареенето, трябва да знаем кои фактори влошават функциите на органите и клетките ни. От една страна влияят генетичните фактори, но значение имат и външните въздействия, като най-важните са:

  • Доброто духовно и физическо състояние
  • Липсата на движение се отразява неблагоприятно върху обмяната на веществата, забавя се кръвообращението и резултатът е стесняване на кръвоносните съдове и риск от болести, като сърдечни и мозъчни удари.
  • Хормоните са тези, които определят как се чувстваме, колко гладка е кожата ни. Най-много хормони се произвеждат около 20-годишна възраст.
  • Който не се храни пълноценно и балансирано, ускорява процеса на стареене, защото чрез храната хората си набавят жизнено необходими хранителни вещества, като витамини, минерали и микроелементи. Те дават възможност за безпроблемна обмяна на веществата и са мощни оръжия срещу свободните радикали
  • Свободните радикали – възникват в клетките при процеса на превръщането на храната в енергия с помощта на кислорода, но и под въздействието на външни фактори, като ултравиолетово лъчение, екологични замърсявания, стрес и злоупотреба с тютюн.

Процесът на стареене чувствително се забавя, когато се намали броят на свободните радикали в тялото. Това става с помощта на антиоксидантите. Те улавят свободните радикали и ги обезвреждат.
Благодарение продуктите на Vision, които помагат за подържане здравето на сърцето и кръвоносните съдове, засилване на паметта, повишаване на жизнеността, подобряване на настроението и ще ви дадат добро настроение, и вие винаги ще излъчва енергия и младост!

в началото на страницата

Anti-aging effect, Антивъзрастно действиеAnti-aging effect, Антивъзрастно действие

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Anti-aging effect, Антивъзрастно действие

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Anti-aging effect, Антивъзрастно действиеAnti-aging effect, Антивъзрастно действие

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *