Антиоксиданти ловци на свободни радикали.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

Антиоксиданти – ловци на свободни радикали

антиоксиданти, свободни радикалиАнтиоксиданти – това са истински „ловци“ за агресивни клетки, които нарушават окислително-възстановителния баланс в организма, с други думи – свободни радикали. Именно тези агресивни клетки или (свободни радикали) унищожават нашия организъм, като водят до развитието на различни заболявания и за ускоряване на процеса на стареене.

Възстановяване и подобряването на антиоксидантната бариера на всяка клетка в тялото – това е една от основните задачи, която сега можете лесно да се разреши заедно с Компания Vision. Благодарение на мощните антиоксиданти който се намират в състава на продуктите за здраве на Vision, можете да се неутрализират огромно количество свободни радикали, да се предотврати развитието на редица заболявания и дегенеративни процеси, да се удължи младостта и красотата!

.

антиоксиданти, свободни радикалиАнтиокс+
Antiox+ — комплекс от мощни антиоксиданти, който защитават всяка клетка на тялото от свободни радикали и е в състояние да работи на всички нива на антиоксидантна защита, защото съдържа цяла група допълващи антиоксиданти….. подробно

антиоксиданти, свободни радикалиБюти
Beauty — природен комплекс, който обновява клетките на кожата, косата и ноктите и предпазва от вредното въздействие на свободните радикали, като по този начин забавя стареенето на клетките на кожата……
подробно

антиоксиданти, свободни радикалиВинекс
Vinex — уникална фракция от червено грозде, което има мощни антиоксиданти, подобрява сърдечната дейност, нормализира съдовия тонус и микро-циркулацията…..
подробно

антиоксиданти, свободни радикалиГранатин Q10
Granatin Q10 — мощността и енергията на коензим Q10 е свързана с мощни антиоксиданти като: – нар, който допринася за подновяване и възстановяване на клетките, както и попълване с енергия на сърдечния мускул и целия организъм….. подробно

антиоксиданти, свободни радикалиНатюр Тан
Nature Tan — активен комплекс от антиоксиданти, които стимулират клетките на епидермиса, предпазват кожата от фото стареене и помагат да се подготви и противопостави на мощното и агресивно въздействието на слънцето…..подробно

.

Антиоксиданти (или противо-окислители) са група биохимични вещества, действащи благоприятно и отпускащо върху човешкия организъм. Те са ниско молекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободни радикали в организма, като токсини, тежки метали, токсични съединения, които отделят отровни оксиди и застрашават организма от пагубни болести. Те се свързват със свободни радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноиди, Фелурова киселина и други. Антиоксиданти не само унищожават свободни радикали, но и подобряват физиологията на организма, като го предпазват от вируси, бактерии, токсични вещества и подобряват имунната система. Селен и цинк често се споменават като антиоксиданти, въпреки че тези химически елементи сами по себе си нямат антиоксидантно действие, а подпомагат косвено активността на някои антиоксиданти като ензими.

от Уикипедия, свободната енциклопедия

в началото на страницата

антиоксиданти, свободни радикалиантиоксиданти, свободни радикали

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

антиоксиданти, свободни радикали

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

антиоксиданти, свободни радикалиантиоксиданти, свободни радикали

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *