Антиокс+, Antiox+ – защита от свободни радикали, забавя процеса на стареене, подобрява паметта и укрепва кръвоносните съдове.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклерозаantiox_wl
 

Антиокс+

Antiox+

50.09 лв Поръчай

Антиокс+ е един от най-мощните антиоксиданти, защита от свободни радикали, забавя процесите на стареене, подобрява паметта и укрепва кръвоносните съдове.
Antiox+ е ефективен при профилактика на сърдечносъдови заболявания и онкологични проблеми. Снабдява мозъка с кислород, подобрява умствената дейност. Подобрява микроциркулацията на кръвта в тъканите и мозъчното кръвообращение, предпазва клетките от вируси и мутации. При приемане на Антиокс+ в човека значително се увеличават защитните сили на организма, имунитета, и той започва да се чувства по добре.

Състав Препоръчва се: Действие:Необходим е при:Начин на приемане:Въпроси и отговориСтатии и материали
Антиокс+, Antiox+ се препоръчва като: – допълнителен източник на антиоксиданти, витамини и селен:

Състав  на  Антиокс+, Antiox+

в 1 капсула има:

Екстракт от семки и люспи на грозде150 мг
Витамин С65 мг – (73%)*
Гинко билоба (Gingko biloba L.)26,5 мг
Цинк15 мг – (125%)**
Витамин Е10 мг – (67%)*
Бета-каротин 5 мг – (100%)*
Селен50 мкг – (М67%-Ж91%)*

* — % от препоръчителната дневна доза.
** — не превишавайте дневно допустимата норма

Редовната употреба на Antiox+, може значително да намали риска от сърдечносъдови заболявания.

– като общо укрепващо средство:

• един от най-мощните антиоксиданти, защита от свободни радикали

• за увеличаване на неспецифичната резистентност към неблагоприятни фактори на околната среда, особено в екологично неблагоприятни условия.

• за подобряване на умствената дейност и концентрацията на вниманието.

• за ускоряване на регенеративните процеси в мозъка в различни патологични състояния.

• след операции и инфекциозни заболявания.

– Антиокс+ действа като:

• Мощен природен комплекс многоцелеви антиоксиданти и мощен имуномодулатор.
• Предпазва организма от разрушителното въздействие на свободните радикали, причина за появата на които се явяват ултравиолетовото и йонизиращо лъчение, стресът, замърсената вода и въздух, пушенето, алкохолът.
• Свободните радикали са неустойчиви, и породи това много активни молекули, които провокират ракови заболявания, артрити, артрози, очни болести, преждевременно остаряване и намаляват съпротивителните сили на организма при простуди и инфекции.
• Antiox+ не само успешно елиминира всички видове свободни радикали, но освен това изхвърля от организма и остатъците от този процес – мъртви клетки, токсини, шлаки.
• Antiox+ притежава противовъзпалителни, антибактериални, болкоуспокояващи качества, и е много добър в след оперативния период, при посттравматични състояния и изгаряния.

– профилактика и потенциране ефекта на медикаментозна терапия при :

• сърдечносъдови заболявания (атеросклероза, исхемична болест на сърцето, високо кръвно налягане, първична и вторична хиперлипидемия, невроциркулаторна дистония, кардиомиопатия)
• ендокринни заболявания (диабет, дисфункция на щитовидната жлеза и половите жлези, и т.н.)
• заболявания на храносмилателната система
• съдово заболяване (периферни съдови спазми, заболявания свързани с нарушаване на пропускливостта на кръвоносните съдове)
• патологични състояния, свързани с повишено кръвосъсирване
• нервно-мускулни заболявания (мускулна дистрофия)
• автоимунни заболявания (ревматоиден артрит, дерматомиозит)
• заболявания на очите (ретинопатия, склеротични промени ретинопатия, глаукома, катаракта, миопия, далекогледство)
• церебрална недостатъчност за намаляване на психични и неврологични симптоми (загуба на паметта, световъртеж, главоболие, шум в ушите)
• при загуба на слуха на съдовата или токсичен произход, проблеми свързани с възрастта: загуба на слуха, шум в ушите, световъртеж от лабиринтен произход
• вазовегатативни симптоми при менопауза
• алергични заболявания (копривна треска, сенна треска, вазомоторен ринит и т.н.)
• кожни заболявания (атопичен дерматит, псориазис, екзема, ексудативна диатеза)
• при онкологични заболявания преди и след провеждане на химиотерапия и лъчетерапия.

Противопоказания: Свръхчувствителност към компонентите на Антиокс+, Antiox+. Не се препоръчват при бременни и кърмещи жени.

Начин на употреба: 1 капсула дневно с 1 чаша питейна вода, преди, по-време или след храна.
Производство: 1 флакон – 30 капсули по 390 мг.
Срок на годност: 3 години.
Съхранява се: при стайна температура, на сухо, недостъпно за деца място.

Производител: „Nutripharma Ltd“- Ирландия, група компании „Arkopharma Laboratoires Pharmaceutiqes“, Франция.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Въпроси и отговори:
Как да приемаме Антиокс+ и в каква дозировка ?

• Antiox+ може да се приема: 1 капсула веднъж дневно, сутрин или вечер, с 1 чаша питейна вода в близост до хранене (20-30 мин) или по-време на храна.
• Антиокс+ Може да се приема и два пъти на ден, а в някои случаи, дневната доза на Антиокс+ може да се увеличава няколко пъти.

Може ли да се прима Antiox+ от спортисти ?

• Антиокс+ се препоръчва на спортисти за увеличаване на издръжливостта и значително подобряване на резултатите в професионалния спорт. Antiox+ е доказал своята ефективност в хода на изследванията, на които са били подложени 56 висококвалифицирани спортисти (1 степен, КМС и МС), трениращи гребане и кану-каяк ( прочетете повече за резултатите от проучването на БАД Антиокс+ в спортната практика).

Как да се приема Antiox+ при болки в гърлото ?

• Когато започне да ви боли гърлото, следния метод има много добър ефект – съдържанието на капсулата Антиокс+ се изсипва в устата, с малко вода съдържанието се преглъща много бавно. Ако се направи в самото начало при първите симптоми, може да се избегнат болките, парене и възпалителния процес в гърлото.

Как да се приема Антиокс+ при настинка?

• Дозировката на Antiox+ при настинка може да се увеличи, което помага за укрепване на защитните сили на организма и ускорява възстановяването му.

Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза

50.09 лв Поръчай

Антиокс+ – увеличава многократно ефективността си в комбинация с:

Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза   Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза    Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза    Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза    Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза    Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза    Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза ====== или ====== Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза

в началото на страницата

Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклерозаAntiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Antiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклерозаAntiox+, Антиокс+, антиоксиданти, антиоксидантна защита на клетките от свободни радикали, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *