Гранатин Q10, Granatin Q10 – гарант за дълготрайна младост и красота!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,75 out of 5)
Loading...

Гранатин Q10, Granatin Q10

Гранатин Q10, Granatin Q10 Гранатин Q10, Granatin Q10 Гранатин Q10, Granatin Q10

Гранатин Q10

Granatin Q10

98.24 лв Поръчай

Гарант за дълготрайна младост и красота!

Гранатин Q10 съчетава силата и енергията на коензим Q10 (убихинон) с най-мощния природен антиоксидант, какъвто е нарът. Синергията между коензим Q10 и стрития на прах нар осигурява защита на организма като цяло. Заедно те формират един забележителен подмладяващ тандем, спомагащ за обновяването и регенерирането на клетките и за прочистването на организма от токсини. Витамин С и екстрактът от гроздови семки и люспи се използват ефективно за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания. Витамин Е възпрепятства повишаването на нивото на лошия холестерол и образуването на тромби и е необходим за поддържане на здравословното състояние на кожата.

СъставПрепоръчва се:Действие наПреимущества на:Начин на приеманеСтатии и материали
Гранатин Q10, Granatin Q10 се препоръчва като: – допълнителен източник на проантоцианидини, допълнителен източник на витамини Е, С, коензим Q10 и калций

Състав  на  Гранатин Q10, Granatin Q10

в 1 капсула има:

Екстракт от семки и люспи на грозде50 мг
Прах от нар37,5 мг
Витамин С35 мг
Витамин Е6 мг
Коэнзим Q105 мг
Калций61,5 мг
Проантоцианиди7,2 мг
Гранатин Q10, Granatin Q10 се препоръчва:

• Способства за обновяване на клетката на организма.

• Деактивира действието на свободните радикали.

• Забавя процеса на стареене.

• Контролира и сваля повишеното кръвно налягане.

• Помага за подобряване състоянието на кръвоносните съдове в главния мозък.

• Помага за намаляване риска за инфаркт на миокарда.

• Участва в профилактика против исхимична болест на сърцето.

Действие на Гранатин Q10, Granatin Q10

• Биологично активната хранителна добавка Granatin Q10 се явява уникален продукт, благодарение на такива активни компоненти като, прах от нар и коензим Q10, обладаващи мощни антиоксидантни свойства.

Нар – това е истински витаминен взрив, а също така и силен природен антиоксидант! В своя състав Granatin Q10 има витамините: А, С, Е, В1, В2, В6, а също и минерали като: калций, силиций, желязо, които защитават клетките на кожата от агресията на околната среда.

Коензим Q10 се явява антиоксидант, който се изработва от организма. Прахът от нара в състава на БАД Granatin Q10 усилва деиствието на Q10 и витамин Е. Съчетанието на активните компоненти в  Granatin Q10 осигуряват мощна защита на клетките което способства за подмладяването на организма.

• Освен коензим Q10 и прах от нар, уникалната формула на Granatin Q10 включва в себе си екстракт от семки и люспи на грозде, витамин С и Е. Тези компоненти на БАД допълнително снабдяват организма с необходимите витамини.

Преимущества на Гранатин Q10, Granatin Q10

• Гранатин Q10. В този комплекс за първи път е събрана заедно силата и енергията на коензим Q10 с един от най-мощните антиоксиданти, какъвто е нарът. Заедно те формират един великолепен подмладяващ тандем, спомагащ за обновяването и регенерирането на клетките. Гранатин Q10 се бори успешно със свободните радикали, подобрява работата на сърдечно-съдовата система.

• И което е най-важно — повишава нивото на коензим Q10, чието намалено производство е основната причина за цялостното остаряване на тялото. Ефектът на Granatin Q10 се изразява в подобряване еластичността на кожата и в придаването на свеж вид, в повишаване на енергийния потенциал, което позволява да се запази за дълго сияен външен вид и възможността да се води активен начин на живот.

Начин на приемане Гранатин Q10, Granatin Q10

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите на Granatin Q10.

Начин на употреба: за възрастни по 1 капсула два пъти на ден с 1 чаша питейна вода, преди, по-време или след храна.
Производство: 1 флакон – 60 капсули по 500 мг.
Срок на годност: 3 години (виж дъното на опаковката)
Съхранява се: при стайна температура, на сухо, недостъпно за деца място.

Производител: „Nutripharma Ltd“- Ирландия, група компании „Arkopharma Laboratoires Pharmaceutiqes“, Франция.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Статии и материали за Гранатин Q10, Granatin Q10

Гранатин Q10, Granatin Q10 Гранатин Q10, Granatin Q10 Гранатин Q10, Granatin Q10

98.24 лв Поръчай

Гранатин Q10 – увеличава многократно ефективността си в комбинация с:

Мега, Mega, Гранатин Q10, Granatin Q10    Антиокс+, Antiox+, Гранатин Q10, Granatin Q10    Бюти, Beauty, Гранатин Q10, Granatin Q10    LCBalance, ЛЦБаланс, Гранатин Q10, Granatin Q10    Vinex, Винекс, Гранатин Q10, Granatin Q10    OsteoSanum, ОстеоСанум, Гранатин Q10, Granatin Q10    Натюр Тан, Nature Tan, Гранатин Q10, Granatin Q10

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Гранатин Q10, Granatin Q10 ====== или ====== Гранатин Q10, Granatin Q10

в началото на страницата

Granatin Q10, Гранатин Q10Granatin Q10, Гранатин Q10

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Granatin Q10, Гранатин Q10

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Granatin Q10, Гранатин Q10Granatin Q10, Гранатин Q10

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

.

1 Коментар по “Гранатин Q10, Granatin Q10 – гарант за дълготрайна младост и красота!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *