Гривни Vision PentActiv – регулира кръвното, увеличава имунитета, зарежда с енергия, нормализира обмяната на веществата

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...

Гривни Vision PentActivГривни Vision PentActivГривни Vision PentActiv
 
 

Гривни Vision ПетАктив

    Гривни Vision PentActiv

247.80 лв Поръчай

Изисканите и модни гривни Vision PentActiv с пет уникални вложки които имат силен оздравяващ ефект. За направата им са използвани ултрасъвременни нанотехнологи, които позволяват да се укрепи имунитета и да се намалят негативните влияния на всевъзможните агресивни фактори от околната среда. Гривните Vision PentActiv са разработени в два варианта на дизайна: класически мъжки и изискан дамски. Те се изработват по най-съвременни технологии от хирургическа стомана 316L. Повърхността на гривните е покрита с 23-каратово злато. Предвидена е възможност за регулиране на размера.
При дамските има вариант 2 гривни да се съединят и да станат колие с изключително полезно действие при проблем с щитовидната жлеза.

Състав на вложкитеДейства наНеобходим при:Преимущества:Въпроси и отговориСтатии и материали

гривна Vision PentActivNanosilverTegвложки с положително заредени йони на наносребро, които имат силен антибактериален и противовирусен ефект ….. (прочети)

гривна Vision PentActiv SolarTeg – биокерамични вложки с лековито инфрачервено излъчване. При проникване в кожата, инфрачервените вълни влизат в контакт с молекулите на водата и предизвикват разширяване на кръвоносните съдове. По-интензивното циркулиране на кръвта в кръвоносните съдове спомага за нормализиране обмяната на веществата и за регенериране на тъканите.Подобрява циркулацията и метаболизма, повишава нивото на кислорода в клетките и … (прочети)

гривна Vision PentActivAeroTeg – биокерамични вложки, излъчващи отрицателно заредени кислородни йони. В природата, такива йони могат да бъдат открити близо до водопади и морски вълни. Отрицателно заредените частици се образуват в резултат на въздействие на енергията на молекулата с едновременното изстрелване на електрона. Когато попаднат в кръвообращението, те влизат в биохимични реакции. Имат способността да повишават нивото на серотонина, който ни зарежда с бодрост и енергия. – Тонизиращ и енергостимулиращ ефект и … (прочети)

гривна Vision PentActivMagTeg – магнитни вложки с ефект на магнитотерапията – за подобряване на съня и за нормализиране на кръвното налягане, както и за предотвратяване на възпаления, болки в ставите и мускулите. Магнитните вложки индуцират електромагнитно поле със сила от 750 до 800 Гауса – Подобрява кръвообращението и … (прочети)

гривна Vision PentActiv GermaTegбиокерамични вложки с Германий. Германият притежава способността да насища клетките с кислород, да ги стимулира да произвеждат енергия. – Подобрява кръвообращението и … (прочети)

Основни действия на гривни Vision PentActiv:

• Намалява интензивността на физическата болка.

• Понижава въздействието на стреса.

• Намалява умората.

• Подобрява работата на ставите.

• Мускулна релаксация.

• Усещане за прилив на енергия.

• Вие се чувствате прекрасно, вие сте в добра форма и можете да се противопоставите ефективно на стреса, заболяванията и остаряването!

С гривни Vision PentActiv вашият живот се подобрява!

Гривни Vision PentActiv са необходими за:

• който се интересува от решения в духа на “ WELLNESS ”.

• хората които предпочитат алтернативни иновационни технологии.

• хората които са подложени на стрес, чувстват общ дискомфорт и физическа болка.

• хората които искат да подобрят своето физическо състояние и своя жизнен стандарт.

Гривни Vision PentActiv са най-добрият подарък за любимите Ви хора!

Преимущества на гривните PentActiv:

• Бодрост и оптимизъм с помощта на гривни Vision PentActiv – уникални продукти, които съчетават стилен дизайн и нанотехнологиите.

• Благодарение на биокерамичните и магнитни вложки гривната обезпечава лечебен ефект върху организма на петте природни елемента: сребърни и кислородни йони, инфрачервени лъчи, електрони на Германий и магнитно поле.

• Всичките пет елемента в гривната усилват свойствата един на друг: гривната има антибактериално и антивирусно действие, увеличава имунитета, зарежда с енергия, подобрява кръвообращението и регулира кръвното, нормализира обмяната на веществата, способства за регенерацията на тъканите и забавя процеса на стареене.

Често задавани въпроси:

В. На коя ръка трябва да се носят гривните за да бъдат ефективни в максимална степен?
О: Може да носите гривни Vision PentActiv на всяка ръка.
В. При болки в краката, може ли да слага на глезена си?
О: Да, можете.
В. Как да се грижа за гривни Vision PentActiv” ?
О: Достатъчно е да я забърсвате с мек, сух плат. Не потапяйте гривни Vision PentActiv във вода!
В. Как да позная дали действа гривната ?
О: Основният критерий за действието им е, че чувствате намаляване на болката и подобряване на общото самочувствие.
В. Мога ли да използвам постоянно гривната ?
О: Можете да ги носите постоянно. Не вредят при постоянна употреба. Трябва обаче да спазвате инструкциите за поддържане на гривни Vision PentActiv .
В. Как да използваме гривната ?
О: Закрепете гривната върху китката. След около 10 минути ще почувствате леко затопляне или боцкане. При някои хора, за това може да са необходими няколко часа или дори няколко дни. Можете да носите гривни Vision PentActiv непрекъснато или толкова продължително, колкото желаете

гривна Vision PentActiv

Статии и материали за Гривна Vision PentActiv

Гривна Vision PentActiv   Гривни Vision PentActiv   Гривни Vision PentActiv   Гривни Vision PentActiv   Гривни Vision PentActiv

247.80 лв Поръчай

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Гривни Vision PentActiv ====== или ====== Гривни Vision PentActiv

в началото на страницата

Гривни Vision PentActivГривни Vision PentActiv

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Гривна Vision PentActiv - уникално изделие

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Гривни Vision PentActivГривни Vision PentActiv

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *