Детокс+, Detox+ ( Котешки нокът ) – детоксикация на организма, изчистване от токсини, отрови и шлаки, повишаване на имунитета.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,63 out of 5)
Loading...

Detox, Детокс+, Котешки нокът - детоксикация и повишаване на имунитета Detox, Детокс+, Котешки нокът - детоксикация и повишаване на имунитетаДетокс+, Detox+
 

Детокс+

Detox+

50.09 лв Поръчай

Детокс+ – детоксикация на организма и бързо възстановяване на имунитета. Ункария томентоза или по-известен като Котешки нокът, се явява едно от най-полезните растения в света – единственият компонент в Детокс+. Котешки нокът притежава много полезни свойства, но преди всичко – това е да възстанови и укрепи имунната система и детоксикация на организма на клетъчно ниво. Това уникално растение, използвано още от древни времена помага за премахване на токсините от организма, допринесе за предотвратяване на онкологични проблеми. Котешки нокът в състава на Детокс+ се прилага и за премахва тумори с различна степен. Също така, се използва за възстановяване подвижността на ставите.

СъставПрепоръчва се:ДействиеНеобходим при:Начин на приеманеСтатии и материали
Детокс+, Detox+ се препоръчва се като: – допълнителен източник на полифенолни съединения и детоксикация на организма.

Състав  на  Детокс+, Detox+

в 1 капсула има:

Котешки нокът (Uncaria tomentosa (Willd.) DС.) 380 мг
– като общо укрепващо средство:

• за увеличаване на неспецифичната резистентност на неблагоприятни фактори на околната среда

• да се подобри устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания

• да се намали времето за възстановяване след заболяване

– Детокс+, Detox+ действа като:

• силно имуностимулиращо действие, притежава отлични противовирусни качества, потиска образуването на тумори.

• детоксикация на организма намалява страничните ефекти от въздействието на радиацията и химиотерапията.

Котешки нокът или Детокс+  действува като антиоксидант и се използва за профилактика на инсултите и инфарктите, тъй като понижава кръвното налягане, подобрява циркулацията на кръвта и възпрепятствува образуването на тромби по стените на артериите,преди всичко в кръвоносните съдове на мозъка и сърцето.

Котешки нокът , която е в състава на натуралния комплекс Detox+ е широко използвана при кисти с различен произход, фибромиоми, мастопатия, простатит, аденоми, при намаляване потентността при мъжете.

• Detox+ ефективно действа при детоксикация на организма след продължително третиране с химически лекарства, при отравяне, включително и с алкохол.

• детоксикация на организма подобрява показателите на кръвта и обмяната на веществата.

• детоксикация на организма се препоръчва при заболявания от ревматичен характер, артрити, артрози. Оказва пречистващо и противовъзпалително действие.

– профилактика и потенциране ефекта на медикаментозна терапия при :

• инфекциозни заболявания
хронична умора и депресия
• отслабване на функционалното състояние на имунната система, причинена от различни фактори (като излагане на йонизиращо лъчение, ултравиолетови лъчи, химиотерапевтични медикаменти, продължителна антибиотична терапия, въздействието на различни токсични съединения във въздуха, вода, храна – тежки метали, пестициди,)
• синдром на придобит имуннодефицит
• хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища
• сърдечно-съдови заболявания
• заболявания на храносмилателната система
• патология на репродуктивната система (нарушен менструалн цикъл, миома на матката, възпалителни и гинекологични заболявания, простатит, цистит, увеличена простата и т.н.
• заболявания на очите (ирит, кератит, конюнктивит, язва на роговицата, катаракта, глаукома, късогледство, далекогледство)
• заболявания на ставите (артрит, артроза, бурсит)
• алергични заболявания (копривна треска, сенна хрема, вазомоторен ринит, бронхиална астма, и т.н.)
• автоимунни заболявания (ревматоиден артрит, дерматомиозит)
• ендокринни заболявания (захарен диабет и дисфункция на щитовидната жлеза)
• онкологични заболявания на фона на провеждане химиотерапия и лъчетерапия.

Противопоказания: Свръхчувствителност към компонентите на Детокс+, Detox+ лица които са претърпели оперативна интервенция (операция). Не се препоръчва при бременни и кърмещи жени.

Начин на употреба: За възрастни по 1 капсула 2 пъти на ден с 1 чаша питейна вода, преди, по-време или след храна.
Производство: 60 капсули по 387,5 мг.
Срок на годност: 3 години.

Производител: „Nutripharma Ltd“- Ирландия, група компании „Arkopharma Laboratoires Pharmaceutiqes“, Франция.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Статии и материали за Детокс+, Detox+:
, Detox+, Детокс+, детоксикация на организма

50.09 лв Поръчай

Детокс+ – увеличава многократно ефективността си в комбинация с:

Detox+, Детокс+, детоксикация на организма    Detox+, Детокс+, детоксикация на организма    Detox+, Детокс+, детоксикация на организма    Detox+, Детокс+, детоксикация на организма    Detox+, Детокс+, детоксикация на организма    Detox+, Детокс+, детоксикация на организма    Detox+, Детокс+, детоксикация на организма

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Detox+, Детокс+, детоксикация на организма ====== или ====== Detox+, Детокс+, детоксикация на организма

в началото на страницата

Detox+, Детокс+, детоксикация на организмаDetox+, Детокс+, детоксикация на организма

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Detox+, Детокс+, детоксикация на организма

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Detox+, Детокс+, детоксикация на организмаDetox+, Детокс+, детоксикация на организма

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

.

12 Коментара по “Детокс+, Detox+ ( Котешки нокът ) – детоксикация на организма, изчистване от токсини, отрови и шлаки, повишаване на имунитета.

 1. Здравейте! Може ли Детокс да се приема про хора с диагноза Множествена склероза. Благодаря

 2. Здравейте,

  Преди около 20 дни закупих Detox+ за майка ми, която е на 77 години – има проблеми с колената. В началото се чувстваше много добре, но след около една седмица започна да се оплаква от силни болки в колената – иглички и усещане, че капачката и ще се отлепи. Наложи и се да спре да го взима няколко дни. После пак започна.
  Въпросът ми е дали това е нормално, дали е начало на възстановителен процес и трябва ли да продължи с тази дозировка от 1 капсула на ден?

  • Здравейте….Обикновено детокса не може да предизвика болка и изтръпване…при приемането на детокса трябва да се пие повече вода ..мин 1500мл до 2л на нейната възраст… а възрастните хора пият много малко вода..Аз бих Ви препоръчал продукт който възтановява хрущялите това е БАД Енджой по 1 капсула на ден преди хранене заедно с Детокса.Дозировката едобра.

 3. Здравейте, детето ми е на 4г. има бронхиална астма, препоръчаха ми този продукт по една капсула дневно. Според вас подходящ ли е за дете на 4г. и имате ли друг по-подходящ продукт за дете с астма.

  • Здравейте, продуктът Детокс е подходящ когато детето има грип… при бр. астма се използва повече Антиокс, Пакс форте и джуниърНео.

 4. Може ли да се дава на дете на 2г и 9 месеца, т.к представителката на vision твърди,че може, а аз се съмнявам, че е подходящо.

  • Отговорът ми е :
   – за ежедневно ползване (профилактика) – не е желателно.
   – но ако има здравословен проблем при който се изисква антибиотик – по добре ще е да му давате Детокс.
   Колкото до дозировката тя е различна според проблемите (настинка, грип и др.)
   повече информация можете да получите по телефона

 5. Не е лошо да обявите и другите съставки на този продукт…Все пак има и алергични хора…

  • Така е и така трябва да бъде!
   А ВИЕ къде видяхте, че има други съставки които тук не са обявени? И които биха навредили на алергични хора?

  • Може ли Детокс+ да се приема по 2 таблетки сутрин и 2 вечер?Котешкият нокът има ли вероятност да се натрупа в организма и да навреди? Колко дълго може да се приема този продукт?Може ли да се приема между сеансите химиотерапия или трябва да се изчака тя да свърши и тогава да се започне употребата на Детокс?
   Благодаря предварително за отговора.

   • Здравейте..Да Детокса може да се приема по 2кап сутрини и вечер както по време на химиотерапията така и след нея.Котешкият нокът действа избирателно…той изхвърля токсините и вредните в-ва от химиотерапията…но той може да се дава и ударно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *