Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big – Витамини за растежа на деца с калций и силиций !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big

Джуниър Бъди Голям

Junior Be Big

54.69 лв Поръчай

Източник на калций за здрави кости и зъби на детето през целия период на активен растеж.
Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big е нов продукт от линията Lifepac junior, предназна- чен за деца и възрастни.
Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big съчетава в себе си:

• уникалните свойства на екстракт от бамбук с високо съдържание на органичен силиций, витамини и макроелементи. Формулата на продукта е разработена съобразно с всички най-съвременни изследвания в областта на детската диетология.

• ефективност и пълна безопасност на продукта за деца.

СъставПрепоръчва се:Действие наНеобходим при:Начин на приеманеСтатии и материали
Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big се препоръчва като: допълните- лен източник на антиоксиданти, витамини D3, B1, калций и силиций:

Състав  на  Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big

в 1 капсула има:

Калций250 мг
Екстракт от Бамбук (Bambusa bambos Voss.)5,5 мг
Витамин B10,8 мг
Витамин D32,5 мкг

bambuk, Джуниър Бъди Голям, Junior Be BigЕкстракт от бамбук – източник на силиций, който се явява един от най-важните елементи в живота ни. Именно на него се дължат 38% от нашето здраве. В природата висока концентрация на силициев диоксид има само в стъблата на бамбука. Най-голяма нужда от него има детски организъм през активния период на растеж.

kalcii, Джуниър Бъди Голям, Junior Be BigИ ако има Калций – ключов елемент за твърдата костна структура на опорно-двигателния апарат, то силиций – е елементът, който определя свойствата на гъвкавите структури: сухожилията, надкостница, хрущяли.
Това че, Силиций е незаменим за костите е факт, именно защото калций не се усвоява в костите, ако в организма няма достатъчно силициев диоксид както и витамин D.

vitamin_D, Джуниър Бъди Голям, Junior Be BigБалансирания състав на калций и витамин D в комплексът Junior Be Big, позволява да се използва редовно, като по този начин постоянно поддържате нивото на калций в организма на детето, но също така да се комбинира с други продукти от комплекси Junior, отлично поддържащи активния растеж на вашето дете.

Витамин В1 е важен за нормалното състояние на косата на детето : предотвратява косопада, укрепва космения фоликул, участва в хранене на корените на косата.

Препоръчва се Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big за профилактика по време активния период на растеж на детето, за правилното изграждане и:

• Поддържа костно-ставната системата
• Увеличава плътността на костите и зъбите
• Предпазва от болки в краката, при интензивен растеж на децата
• Подпомага развитието на гъвкавите структури: хрущял, синовиална течност, кръвоносни съдове
• Поддържа здрави зъбите, косата, ноктите
• Подпомага по-доброто усвояване на калция

Въпреки това, малко е да се усвои калция, също така е необходимо да се запази в организма на детето, тъй като този елемент активно се отделя. И ако детето не получите дневен прием на калций, организма започва да се защитава и тогава го отнема от костите.
Затова редовната употреба на Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big води до правилно изграждане на костно-ставната система в дет- ския организъм и намалява риска от развитие на много заболява- ния.

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big действа като:

• Заболявания на опорно-двигателния апарат
• Заболяване на храносмилателната система
• Ендокринна патология
• Алергични заболявания (уртикария, сенна хрема, и т.н.)
• Онкологични заболявания

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big е необходим при:

• Силицият е един от най-важните микроелементи, влизащ в състава на нашия организъм. Той участва в абсорбирането на калций, магнезий, фосфор, калий, натрий, сяра, алуминий, кобалт и много други елементи. При липса на силиций, 76 от 104 елемента не се усвояват от организма или се усвояват неправилно. На фона на дефицита на силиций е възможно развитието на различни видове заболявания.
• Ако калцият е основният елемент за формирането твърдостта на костите, то силицият е елементът, който определя свойствата на гъвкавите структури като:
• съединителните тъкани на сухожилията;
• стените на кръвоносните съдове и стомашно-чревния тракт;
• жлезите с вътрешна секреция
• хрущялите
• синовиалната течност на ставите
• клапаните на сърдечно-съдовата система.
• Затова Силицият е необходим за нормалното функциониране и образуване на тези структури. Високото съдържание на силиций в съединителните тъкани е свързано с присъствието му като незаме- ним структурен компонент в състава на глюкозамингликаните и белтъчните им комплекси, образуващи оста на тази тъкан и придава- ща й здравина и еластичност.
• Нивото на силиция в аортата намалява не само с възрастта, но и в процеса на развитие на атеросклероза. Богатата на растителна целу- лоза диета е антиатерогенна, защото целулозата спомага за доброто абсорбиране на силиция, тъй като акумулира силиций. При дефицит на растителна целулоза и силиций процесите на стареене се развиват по-бързо.

Начин на приемане на Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big:

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите на Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big.

Начин на употреба: За деца по 1(една) таблетка на ден преди, по време или след храна с чаша вода.
Производство: Една опаковка (30 таблетки) по 1700 мг. с вкус на малина.
Срок на годност: 3 години.
Съхранява се: при стайна температура, на сухо, недостъпно за деца място.

Производител: „Nutripharma Ltd“- Ирландия, група компании „Arkopharma Laboratoires Pharmaceutiqes“, Франция.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Статии и материали за Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big:

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big

54.69 лв Поръчай

Джуниър Бъди Голям увеличава ефективността си многократно в комбинация с:

Джуниър нео, Lifepac Junior Neo    Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy    Junior Be Smart, Джуниър Бъди разумен    Lifepac Junior Be Wise+, Джуниър Бъди мъдър

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big - за правилния растеж на децата ====== или ====== Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big - за правилния растеж на децата

в началото на страницата

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big - за правилния растеж на децатаДжуниър Бъди Голям, Junior Be Big - за правилния растеж на децата

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big - за правилния растеж на децата

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Джуниър Бъди Голям, Junior Be Big - за правилния растеж на децатаДжуниър Бъди Голям, Junior Be Big - за правилния растеж на децата

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *