Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy – Защитната сила на прополис !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,86 out of 5)
Loading...

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекцииДжуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекции
 

Джуниър Бъди здрав

Junior Be Healthy

63.19 лв Поръчай

Джуниър Бъди здрав (Junior Be Healthy) е нов продукт от линията Lifepac – Junior, предназначен за деца до 16 години и възрастни.
Състава на Джуниър Бъди здрав (Junior Be Healthy) включва витамин C и екстракт от прополис, които представляват силна защита за имунитета на бързо растящия организъм на детето, защита на дихателните пътища от вируси и инфекции.
Новият детски продукт на Vision, ефективно използва енергията на Витамин С и знаменития продукт на пчелното производството – прополис, за предотвратяване на авитаминозата и укрепване на имунната система на детето.

СъставПрепоръчва се:Действие наНеобходим при:Начин на приеманеСтатии и материали
Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy се препоръчва като: – допълнителен източник на 40 вида биологично активни вещества, 11 съединения на флавоноидите и витамин C:

Състав на Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy

в 1 капсула има:

Екстракт от прополис30 мг
Витамин C20 мг

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекцииВитамин С – Антиоксидант, който защитава клетъчната мембрана на клетките от увреждане. Предотвратява авитаминозата, активизира възстановителните процеси в тъканите, способства усвоението на калция и желязото, помага организма да се бори с инфекцията, поддържа силите на организма при физически и умствени натоварвания.

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекцииПрополис – натурално вещество (пчелно лепило), което се добива от смолистите вещества на цъфтящите растения. Неговите бактерицидни и защитни свойства са уникални- пчелите го използват за защита от вируси и бактерии.

Прополисът съдържа 11 съединения на флавоноидите и повече от 40 биологически активни вещества: смоли, ефирни масла, минерални вещества, Витамин В1, Витамин В2, Витамин Е, Витамин С и Витамин РР. Способства повишаването на устойчивостта на организма към различни инфекции, психо емоционални и физически натоварвания, бързо зарастване на рани.

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy се препоръчва за повишаване на имунитета в качеството на защита срещу множество инфекциозни и простудни заболявания:

• Джуниър Бъди здрав (Junior Be Healthy) се препоръчва при децата, за профилактика на грип и настинки, особено през есента и зимата. Полезен е при често боледуващи деца, особено в начална фаза на възпаляването на гърлото. Децата, които са прекарали вече грип или настинка, Джуниър Бъди здрав (Junior Be Healthy) помага за намаляване риска от рецидивиращо заболяване. По време на болестта, ще помогне:
– за облекчаване на състоянието
– да се намали риска от усложнения
– да се ускори бързото възстановяване на организма.

• Прополис, е ефективен срещу повече от 100 вида бактерии, вируси и гъбички, е антибактериално и имунно стимулиращи свойства, инхибират растежа и развитието на вредни микроорганизми.

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy действа за понижаване риска от възникване на:

• защитава клетъчната мембрана на клетките от увреждане.

• усложнения при простудни и инфекциозни заболявания

• защитава дихателните пътища от вируси и инфекции.

• дефицит от полезни вещества и отслабване на имунитета

• дефицит от витамини и минерали необходими за интензивния растеж на детския организъм

• авитаминоза, активизира възстановителните процеси в тъканите, способства усвоението на калция и желязото, помага организма да се бори с инфекцията, поддържа силите на организма при физически и умствени натоварвания.

• редовната употреба на Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy повишава имунитета и чувствително намалява риска от възникването на голям брой инфекциозни заболявания

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy е необходим:

• като профилактика при често боледуващи деца

• за засилване на имунитета особенно преди есента и зимата

• за профилактика на деца събиращи се на големи групи (детска градина, занимални, училище и др.)

Начин на приемане на Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy:

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите на Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy.

Начин на употреба: За деца от 6 до 16 години по една таблетка на ден.
Производство: Една опаковка (30 таблетки) по 1200 мг с вкус на лимон и портокал.
Срок на годност: 3 години.
Съхранява се: при стайна температура, на сухо, недостъпно за деца място.

Производител: „Nutripharma Ltd“- Ирландия, група компании „Arkopharma Laboratoires Pharmaceutiqes“, Франция.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Статии и материали за Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy:

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекции

63.19 лв Поръчай

Джуниър Бъди Здрав увеличава ефективността си многократно в комбинация с:

Джуниър нео, Lifepac Junior Neo    Lifepac Junior Be Big, Бъди голям    Junior Be Smart, Бъди разумен    Lifepac Junior Be Wise+, Джуниър Бъди мъдър

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекции ====== или ====== Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекции

в началото на страницата

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекцииДжуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекции

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекции

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекцииДжуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy - защита от вируси и инфекции

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

1 Коментар по “Джуниър Бъди Здрав, Junior Be Healthy – Защитната сила на прополис !

  1. здравейте на 2 години сме,от година приемаме junior neo,от каква възраст се приема и този продукт. Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *