Диклинс, Deecleance – мощно, насочено прочистване на организма от паразити !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбичкиDeecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбичкиDeecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички

 

Диклинс

Deecleance

57.52 лв Поръчай

Уникален, перфектно балансиран комплекс Диклинс мощно прочистване на организма от паразити, предотвратява развитието на паразитни болести, патогенни бактерии, гъбички, нормализира стомашно-чревния тракт, стимулира защитните си свойства и подобрява чревната микрофлора.
Оптимално балансирана формула Deecleance включва осем уникални съставки противопаразитно действие. Комплекс Диклинс не само извършва прочистване на организма от паразити, гъбички и патогенни бактерии, но също така стимулира храносмилателната функция чрез увеличаване на производството на слюнка, стомашен сок и храносмилателни ензими. Той помага за подобряване на чревната перисталтика и премахва токсините от тялото.

СъставНеобходим на:Действие наПреимущества наНачин на приеманеСтатии и материали
Препоръчва се: като биологично активна хранителна добавка (БАД) към храната – допълнителен източник на магнезий.

Състав на Диклинс, Deecleance

в 1 капсула има:

Екстракт от едроплодно тиквено семе100 мг
Екстракт от чесън50 мг
Екстракт от листата на градински чай50 мг
Екстракт от семената на копър50 мг
Екстракт от черен пипер50 мг
Екстракт от карамфил50 мг
Екстракт от корен на жълта тинтява50 мг
Магнезиев оксид (съответства на 62 мг магнезий)51 мг
Диклинс, Deecleance е необходим на:

• На всички хора, които имат домът си домашни любимци (кучета, котки, пернати любимци)

• На всички хора, водят активен начин на живот и употребяват храна от заведенията за бързо хранене, фастфут, дюнери и др.

• На всички хора, които посещават японски и китайски ресторанти, предпочитайки суши, сурови и пущени риби

• На всички хора, които на ядът месо и обичат да се хранят с плодове, зеленчуци и зърнени храни (вегетарианци)

• На всички хора, които редовно или често се хранят на обществени местата: служебни столова, ресторанти или заведения за бързо хранене

• На всички хора, които имат проблеми с стомашно-чревния тракт

• На всички хора, който иска да изчистят организма

Действие на Диклинс, Deecleance:

• предотвратява развитието на паразитни болести

• прочистване на организма от паразити, патогенни бактерии, гъбички

• нормализира стомашно-чревния тракт

• стимулира защитните си свойства

• подобрява чревната микрофлора

Преимущества на на Диклинс, Deecleance:

• Deecleance ви предпазват от агресивните фактори причиняващи паразитни болести, извършвайки прочистване на организма от паразити и ви позволява да водите здравословен и активен начин на живот!

• Екстрактът от тиквено семе, която е в състава на Deecleance, има противопаразитно действие, съдържа цинк и омега -3, както и високи дози протеин кукурбита която парализира паразити и ги премахва от организма.

• Екстрактът от чесън е източник на серни компоненти – сулфиди, има бактерицидни свойства, повишава способността на организма да се съпротивлява отрицателни фактори на околната среда.

• Екстракт от листата на градински чай очиства организма от патогенни бактерии и гъбички, намалява проявата на алергични реакции, стимулира храносмилателната функция.

• Екстрактът от семето на копър помага на организма да извърши прочистване на организма от паразити, премахва токсините.

• Екстракт от черен пипер нормализира храносмилателната функция, насърчава производството на храносмилателни ензими.

• Екстракт от карамфил прочиства червата от паразити и патогенни бактерии, и нормализира стомашно-чревния тракт, премахва болестотворни микроби и гъбични инфекции.

• Екстракт от корена на жълта тинтява предотвратява развитието на паразитни заболявания, допринася за развитието на защитна слуз, слюнка, стомашен сок и повишава секрецията на жлъчката.

• Магнезиев оксид възстановява и нормализира чревната микрофлора в стомашно-чревния тракт.

Противопоказания: Свръхчувствителност към компонентите на Диклинс, Deecleance.

Форма на производство: 60 капсули по 550 мг
Начин на приемане: За възрастни се препоръчва профилактично да приемат по 1 капсула 2 пъти дневно преди, по време или след храна с 150-200 мл. питейна вода.
Да се съхранява: при стайна температура (не по- 25C ) на сухо място, защитено от пряка слънчева светлина и далеч от деца.
Срок на годност: виж дъното на флакона.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Статии и материали за Диклинс, Deecleance:

Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбичкиДиклинс, Deecleance, прочистване на организма от паразити, гъбички от домашни любимци

57.52 лв Поръчай

Диклинс – увеличава многократно ефективността си в комбинация с:

Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички    Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички    Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички    Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички    Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички ====== или ====== Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички

в началото на страницата

Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбичкиDeecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Deecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбичкиDeecleance, Диклинс прочистване организма от паразити, глисти, гъбички

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *