За всеки жив – по един собствен Чернобил

АНОМАЛИИ НА СОЦИАЛНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ, или
ЗА ВСЕКИ ЖИВ – ПО ЕДИН СОБСТВЕН ЧЕРНОБИЛ»

Да поговорим за радиацията, която не можем да избегнем, но от която можем, ако имаме желание, да се защитим. Тя идва от Космоса, от Слънцето, от земните недра с природните изкопаеми, от радона, та дори от самите хора, които заедно с храната, въздуха и водата натрупват в себе си калий-40 и рубидий-87.

Зачестяват случаите, при които собственици на вили или извънградски къщи търсят медицинска помощ с оплаквания за отпадналост и неразположение, причина за които, както се оказва е радонът.

Според определението на СЗО, «радонът е химически инертен природен радиоактивен газ без миризма, цвят и вкус. Образува се в процеса на естественото радиоактивно разпадане на урана, който се открива в каменни руди и в почвата. Отделя се лесно от почвата във въздуха, където се разпада на нетрайни продукти, наричани дъщерни продукти на радона. При разпадането си, тези производни на радона отделят радиоактивни алфа частици и се прикрепват към аерозоли, прашинки и други частици във въздуха. При вдишване, продуктите на радона се утаяват в постилащите дихателните пътища клетки, където алфа частиците могат да увредят ДНК и потенциално да доведат до развитие на рак на белите дробове».

Радонът се открива и във водата, затова водата, добивана от дълбоки подземни източници е много по-наситена с радон, отколкото водата от повърхностните водоеми.

По данни на СЗО, като причина за рак на белите дробове в различните държави, радонът и тютюнопушенето си поделят 1-2 място. Така, в този процес радонът е отговорен за възникването на заболявания в 3-14% от случаите.

Ракът на белите дробове, провокиран от радона се развива при ниска концентрация на този газ, тъй като повечето хора биват увреждани не от количеството, а от продължителността на вдишването му в собствените си домове. Подобно «съжителство» доста сериозно увеличава риска от развитие на рак на белите дробове, което се потвърждава от изследванията, направени на различни континенти. Начините за проникване на газа в домовете са през порите на строителните материали, пукнатините в стомано бетонните конструкции, монтажните отвори, канализационната система. Концентрацията на радон, като правило, е по-висока в мазетата и на долните етажи (по-близо до земята).

Но ние не можем да избягаме от нашата планета, не можем да престанем се храним, защото продуктите са радиоактивни; принудени сме да се излагаме на облъчване, докато летим със самолет. А без радикално решение на въпроса за защита от радиацията, всички други усилия за опазване на здравето остават безсмислени. В противен случай сме осъдени да се разболяваме от остра лъчева болест, рак, мутации в организма, безплодие, нарушения в дейността на централната нервна система, имунни заболявания и така нататък.

В продуктовия асортимент на Vision, следва да се обърне специално внимание на биологично активните хранителни добавки, които пряко влияят на защитните сили на организма и активно отстраняват страшните последствия от облъчването. Това са Антиокс+, Детокс+, Свелтформ+, Биск, Гранатин Q10, Мега, Сейф-ту-си, Куперс Нео, Нейчър Тен, Брейн-о-Флекс. Тяхното въздействие върху организма е много пластово, но в конкретния случай на първо място излизат техните детоксикиращи, имуномодулиращи и антиоксидантни свойства.

Вече е създаден уникален продукт-специалист D i Guard nano.

Насоченост на неговото действие:

  • Защита от влиянието на радиацията
  • Извеждане на токсините и тежките метали от организма
  • Укрепване на имунната система и на общото състояние на организма
  • Борба с инфекциите (противостои на много от бактериалните инфекции, например Ешерихия коли)
  • Подобряване на процесите на храносмилане
  • Подобряване на дейността на черния дроб и жлъчния мехур
  • Активно регенериращо действие

D i Guard nano  гарантирано ще заеме достойно място сред новите продукти на Vision, като осигури действена защита от смъртоносното влияние на радиацията.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *