Кардио Драйв, CardioDrive – мощна защита за здраво сърце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърцеКардио Драйв, CardioDrive, мощна защита за здраво сърце
 

Кардио Драйв

CardioDrive

189.40 лв Поръчай

CardioDrive: за здраво сърце

Ежедневната употреба на продукти, които поддържат работата на сърцето, могат да попречат на различни сърдечно-съдови заболявания, както и намалят на смъртността почти 3 пъти.
CardioDrive – супер храна за сърдечно-съдовата система, която съдържа голям брой съставки, получени от натурални пречистени суровини. Тя се състои от компоненти в тяхната най-добра смилаема форма, която не съдържа консерванти, глутен и ГМО. Това е изключително мощен продукт с максимална бионаличност и ефикасност.
В CardioDrive прилага новаторски подход в борбата с холестерола. Неговата цел не е да се намалят нивата на холестерола, а да противодейства на причините, които причиняват атеросклероза.
Традиционните сърдечни препарати обикновено са скъпи, тяхното действие е насочено към коефициенти за корекция на симптомите или да се премахнат някои от факторите в тесен диапазон и имат странични ефекти, докато CardioDrive предотвратява причините за възникване на заболявания и не причинява странични ефекти.

Състав:Препоръчва се:Действие:Преимущества:Начин на приеманеСтатии и материали
Кардио Драйв, CardioDrive се препоръчва като: – противодействие на причините, предизвикващи атеросклероза.

Състав  на Кардио Драйв, CardioDrive
2 капсули с: твърди и течни съставки

Твърди съставки:
Екстракт от грозде на прах
Екстракт от цвекло
Екстракт от зелен чай
Екстракт от чесън на прах
Сух екстракт от женшен (на Panax)
Сух екстракт от листа и цветове на глог
Екстракт от кора  на Арджуна
Екстракт от листа от градински чай (салвия)
Екстракт от черен пипер
Течните съставки:
Масло от крил
Ленено масло
Коензим Q10
Витамин А
Витамин D3
Витамин E

Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърце

Кардио Драйв, CardioDrive се препоръчва за профилактика като общо укрепващо средство:

• Зеленият чай съдържа голям брой вещества, които предотвратяват образуването на свободни радикали в организма. По този начин се защитават клетъчните мембрани от увреждане и премахват спазми при кръвоносните съдове, намалява риска от исхемична (коронарна) болест на сърцето.
Фитонутриентът Resveratrol който се съдържа в гроздето, понижава кръвното налягане, прави стените на кръвоносните съдове по-еластични и стегнати.
• Женшенът е адаптоген, който позволява на човешкия организъм  да бъде по-устойчив на психически, физически и причинен от агресивната околна среда стрес.
Редовната употреба на кора от Арджуна стимулира дейността на сърцето и има тонизиращо действие. Женшенът подобрява кръвния поток през сърцето, което е много желан ефект при хора със слабо сърце и хронична сърдечна недостатъчност.
Екстрактът от Черен пипер повишава притока на кръв към червата и активира усвояването на хранителните вещества,  като увеличава процента на тяхното усвояване, повишава биологичната им достъпност.
• Цветът от Глог е много ефективен при проблеми на сърдечно-съдовата и централната нервна система. Той се използва като кардио тонизиращо средство. Препоръчва се при функционални нарушения на сърдечната дейност, сърдечна слабост, спомага за разширяване на кръвоносните съдове и подобрява предаването на сигнали в невронната мрежа.
• Омега-3 в състава на маслото от крил е свързано с фосфолипиди, които повишават усвояването на тези мастни киселини съдържащи астаксанти – мощен антиоксидант, който се съдържа в маслото от крил и е 50 пъти повече, отколкото в рибното масло. Ейкозапентаенова (EPA) и докозахексаеновата (DHA) киселини в състава на масло от крил, спомагат за намаляване рисковите фактори при сърдечно-съдови заболявания, имат силен противовъзпалителен ефект и намаляват риска от инфаркти, инсулти и сърдечни аритмии.
• Ленено масло от семена съдържа основните мастни ненаситени киселини и различни витамини, като В1, В2, С, Е, A.
• Коензим Q10 е от съществено значение за клетъчната жизнеспособност. Коензим Q10 се явява като катализатор, който ускорява производството на енергия. Той стимулира изгарянето на мазнините, превръщайки мазнините в енергия. Той е незаменим елемент за правилното функциониране на кръвоносната система и подкрепа оптимална сърдечна дейност. Естествената способност на организма да произвежда Коензим Q10 намалява с възрастта, така че е необходимо да се запълни липсата на това, с помощта на хранителни добавки.

 Кардио Драйв, CardioDrive действа като:

•    CardioDrive има ясно изразено антиоксидантно  действие
•    Помага за регулиране на кръвната захар
•    CardioDrive има общ успокояващ ефект върху централната нервна система
•    Подобрява и ускорява метаболизма
•    Помага за изчистване на организма и предпазва черния дроб
•    Подобрява храносмилането
•    Укрепва имунната система

Преимущества на Кардио Драйв, CardioDrive:

•    CardioDrive нормализира кръвното налягане
•    Разрежда кръвта и подобрява кръвообращението
•    Намалява възпалението на стените на кръвоносните съдове
•    Подобрява липиден профил на кръвта
•    Оптимизира дейността на сърдечния мускул
•    Регулира сърдечния ритъм

Начин на употреба :
С цел постигане максимален резултат при поддържане на здраво сърце, компонентите са в две различни форми (твърда и течна) и в две различни капсули, имащи двойно мощно действие, което не може да се получи с една капсула. В едната капсула се съдържат твърди водоразтворими хранителни вещества. В другата са течни мастноразтворими съставки. За пълното и пълноценно поддържане здравето на сърдечно-съдовата система са необходими и двата вида концентрирани хранителни вещества.
Благодарение на ободряващите качества на компонентите (женшен, зелен чай), капсулите с твърдо и с течно съдържание трябва да се взимат в началото на деня по време или след хранене с достатъчно количество вода.

Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърце

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Статии и материали за  – Кардио Драйв, CardioDrive:

Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърце  

189.40 лв Поръчай

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Detox+, Детокс+, детоксикация на организма ====== или ====== Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърце

в началото на страницата

Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърце Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърце

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърце

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Кардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърцеКардио Драйв, CardioDrive - мощна защита за здраво сърце

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *