Джуниър бъди силен, Junior Be Strong – източник на калций за здрави кости и зъби на детето

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Джуниър Бъди Силен, Junior Be Strong

Junior Be Strong, Джуниър Бъди Силен - източник на калций за здрави кости и зъби на дететоJunior Be Strong, Джуниър Бъди Силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на детето


Джуниър Бъди Силен

Junior Be Strong

86.91 лв Поръчай

Джуниър Бъди Силен е нов продукт от линия Lifepac junior, предназначен за деца над 6 години. Този витаминен комплекс помага за укрепването на имунитета, обмяната на веществата и  хармоничното развитие на детето с помощта на природни защитници на организма – ацерола, мед и маточно млечице.

Медът, пчелното млечице, концентратът от сок от вишни, и други ефективни компоненти в него са отличен източник на енергия, така важна за подрастващия детски организъм.

Произвежда се във вид на гел с вкус на какао и ванилия.

СъставПрепоръчва се:Действие наПреимущества :Начин на приеманеСтатии и материали
Джуниър бъди Силен, Junior Be Strong се препоръчва се: като допълнителен източник на витамини В1, В2, В6 и D3.

   Състав1 тубичка (15 г) съдържа
  Концентриран сок от вишна Ацерола1200 мг
  Пчелно млечице300 мг
  Мед100 мг
  Витамин В10,9 мг
  Витамин В21 мг
  Витамин В61,3 мг
  Витамин D32,5 мкг

Препоръчителна дозировка : 2 тубички на седмица.
Ацерола

Ацерола (Malphighia glabra, Acerola) — (барбадосовата вишна, тропическа вишна, пуерториканска Джуниър бъди силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на дететочереша) е най-богатият по съдържание на витамин С плод на света. Ацеролата традиционно се използва в народната медицина като средство укрепващо имунитета. Плодовете се събират в полуузряло състояние, когато съдържанието на витамин С достига своя максимум. От ацеролата се извличат до 95% витамин във вид на течност, после го превръщат в прах, от който се приготвя концентрат.

Маточното млечице

Маточното млечице (Royal Jelly)е един от най-удивителните продукти, което произвеждат пчелите. ДжуниърЦенността на маточно млечице е в уникалния му състав. В него се съдържат до 14% белтъчини, 5,5% мазнини, 17% въглехидрати и около 1% минерални вещества. Балансът на тези съставки няма аналог в живата природа. Така, белтъчините са представени от 22 аминокиселини, които са жизнено необходими за нормалната работа на мозъка. Белтъчините на маточното млечице са аналогични на белтъчините на плазмата на човешката кръв, което им позволява да се усвояват почти без загуби.
Благодарение на своя състав и свойства маточното млечице е биологичен стимулатор, който активира всички жизнени процеси в организма. То има тонизиращо действие, подобрява зрението и паметта, повишава защитните сили на организма, подобрява кръвообращението, стимулира обменните процеси, има противо микробни свойства.

Мед
Това е много калоричен продукт, който представлява частично преработен в организма на Джуниърмедоносната пчелата (Apis mellifera) нектар. Медът представлява много ценен продукт, който особено благотворно въздейства на децата. Нивото на хемоглобина в кръвта на децата, получаващи мед ежедневно, се увеличава средно с 24% в сравнение с нивото му в кръвта на деца, не получаващи мед. Редовната употреба на мед повишава съпротивителните сили на детския организъм към различни инфекциозни и простудни заболявания. Развитието на детския организъм протича по-хармонично, ако в храненето на детето ежедневно се включва мед.

Препоръчва се Джуниър бъди силен, Junior Be Strong:

• за подобряване устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания
• за намаляване стреса при умствени и физически натоварвания
• за намаляване на негативното влияние от стрес при натоварване – (при тези които спортуват)
• За укрепване и усилване на имунната система

Действие на Джуниър бъди силен, Junior Be Strong:

• Витамин В1 помага за оптимизирането на въглехидратния баланс и полезен за нервната система, нормализира работата на сърцето.
• Витамин В2 спомага за растежа на здравата коса, укрепва ноктите и костите.
• Предназначен за периода на активен растеж на детето. В основата на който са – калций, силиций и витамин D3, които имат пряко въздействие върху развитието на скелетната система.
• Витамин D3 обезпечава усвояването на калции в тялото който е необходимо за формирането на костната тъкан, както и за нормална работа на сърцето, нервна и мускулна системи.

Преимущества на Джуниър бъди силен, Junior Be Strong:

• уникалните свойства на свежо маточно млечице и мед, не подложени на топлинна обработка, запазили всички свои полезни свойства
• най-богатият по наситеност източник на натурален Вит. С – сок от Ацерола
• ефективност и безопасност на продукта за деца
• удобен за употреба – с едно натискане на тубичката, детето се зарежда с енергия
• балансиран състав, ефективност, отличен вкус, стилен дизайн , удобен за употреба (една тубичка – една доза), безопасност.

Начин на приемане на Джуниър бъди силен, Junior Be Strong
Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите на продукта.
Начин на употреба: За деца до 16 години . Препоръчителна дозировка : 2 тубички на седмица.
Производство: В една опаковка има 8 тубички.
Срок на годност: 3 години.
Съхранява се: при стайна температура, на сухо, недостъпно за деца място.
Производител: „Nutripharma Ltd“- Ирландия, група компании „Arkopharma Laboratoires Pharmaceutiqes“, Франция.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Статии и материали за Джуниър бъди силен, Junior Be Strong:

86.91 лв Поръчай

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Джуниър Бъди Силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на детето ====== или ====== Джуниър Бъди Силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на детето

в началото на страницата

Джуниър Бъди Силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на дететоДжуниър бъди силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на детето

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Джуниър Бъди Силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на детето

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Джуниър Бъди Силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на дететоДжуниър Бъди Силен, Junior Be Strong - източник на калций за здрави кости и зъби на детето

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *