Незаменими убийци – уреди и технологии без които неможем.

Незаменими убийци – уреди и технологии без които неможем

Незаменими убийци

Ако бъдем честни, за къде сме без тях? Електропроводници, трансформатори, генератори, електроокабеляване в жилищата ни, битови и офисни прибори и техника, компютри, радио и мобилни телефони, радиолокатори, телевизионни кули, ЖП линии, – без всички тях днес е трудно да си представим нашия живот. Но монетата си има две страни, и именно поради това трябва да признаем и негативната страна на техническия прогрес, особено, ако някой процес е не екологичен и опасен за здравето. Например, горепосочените блага на цивилизацията се отнасят към източниците на нейонизираща радиация, към която се причисляват микровълновите печки, електромагнитните, светлинните и радиочестотните излъчвания.

Различните изследвания показват, че посочените излъчвания са способни да предизвикват, в частност, Незаменими убийциумора, главоболие, болест на Паркинсон и Алцхаймер, мозъчни тумори, онкологични заболявания (по-специа- лно детска левкемия).

Радиацията разрушава химичните и електрическите клетъчни взаимовръзки. Първото води към безконтролен ръст на броя на полуразрушени и с «ранена» ДНК клетки (по-късно – злокачествени), второто – към проблеми в работата на главния компютър – централната нервна система, дейността на която се състои в координацията на целия организъм с помощта на слаби електрически импулси. Именно затова излъчванията, например, на мобилния телефон внасят пречки в работата на мозъка, изкривявайки до неузнаваемост величината на междуклетъчните микро импулси.

Представете си, че сте престанали да усещате момента, когато е време да посетите тоалетната и този процес става неуправляем заради проблеми в «командата отгоре». Няма да бъде много комфортно, нали? Но организмът не може да допусне безпорядък в себе си. Той се напряга и се справя с дребните ежедневни безобразия, за което ние впоследствие си плащаме скъпо или до последната стотинка.

Незаменими убийциАко не минимизираме влиянието на радиацията, съвсем закономерно това може да доведе до рак, мутации в организма, безплодие, нарушения в централната нервна система, имунни заболявания и редица други проблеми, относно реалната причината за които Вие дори няма да се досетите. Именно затова всеки от нас се нуждае от достатъчна компенсация срещу постоянното влияние на йонизиращата радиация върху организма.

Известно e, чe eфективнa радиопротекторнa поддръжка на организма могат да окажат хлорела и опунция. Именно те влизат в състава на уникалния нов продукт D i Guard nano на компания Vision International People Group.

В асортимента на Vision има и други продукти, влияещи пряко на защитните сили на организма и активно отстраняващи страшните последици от облъчването. Това са Антиокс+Детокс+, Свелтформ+, Биск, Гранатин Q10, Мега, Сейф-ту-си, Куперс Нео, Нейчър Тен, Брейн-о-флекс.

А DiGuard nano, който увенчава това съзвездие, гарантирано ще заеме достойно място сред новите продукти на Vision, осигурявайки в комплексно прилагане наред с други биологично активни хранителни добавки, действена защита от смъртоносното влияние на радиацията и потвърждавайки още веднъж безкрайния и превъзходен потенциал на Природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *