Прочистване на организма от токсини и отрови на клетъчно ниво !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Прочистване на организма от токсини и отрови

Прочистване на организма от токсини и отровиПриродата се грижи за нас, позволявайки да направим пълно прочистване на организма от токсини, отрови и всички видове поразити. Въпреки това, биологичната защита на тялото ни, не е в състояние да се справи напълно с токсините, присъстващи във въздуха, който дишаме. И натрупването на токсини в тялото може да доведе до повреда на жизненоважни системи на човека.
Замърсеният организъм не е в състояние да функционира правилно, тъй като е задръстен от отпадните продукти. Това води до понижаване на имунитета и съответно до редица заболявания, чиито последствия обикновено се налага да лекуваме.

 

Прочистване на организма от токсини и отровиДетокс+
Detox+ — осигурява защита и пълно прочистване на организма от токсини и отрови не само междуклетъчното, но и на вътреклетъчно ниво. Повишава клетъчният имунитет, което позволява по естествен начин и леко да се справи с токсични и бактериални заплахи…..  подробно

Прочистване на организма от токсини и отровиДи Ай Гард нано
D i Guard nano — това е истинска революция в областта на прочистване на организма от токсини. Изчистване на организма от тежки метали, продукти от разпада, отрови, пестициди. Обвързва и премахва алергените. Премахва различни интоксикации, помага в случаите на отравяне….. подробно

Прочистване на организма от токсини и отровиКГ–Офф Суппрессант
KG-Off Hunger Suppressant — активната съставка на комплекса е глюкоманан – запълва, регулира дейността на червата, претъпява чувството на глад и активира обменните процеси в организма ……. подробно

.

Прочистване на организма от токсини и отровиКГ–Офф Фeт абсорбер
KG-Off Fat аbsorber — активната съставка в комплекса е хитозан – който има огромна абсорбираща способност. Тя изчиства червата без спазми и болки, като абсорбира и извежда от него възможно най-голямо количество токсини….. подробно

 

За да имате здраво, жизнено и енергично тяло, с повишен имунитет, необходимо е детоксикация – прочистване на организма от токсини, отрови и паразити. Само чистото тяло има способността максимално да усвоява витамините и минералите от приеманите храни. Необходимостта от редовно изчистване на организма е наложителна. Има множество предпоставки за нея – замърсяванията на околната среда, бедната на хранителни вещества и минала през множество преработки храна, както и изпълненият със стрес и напрежение живот. А тези фактори неминуемо намират отражение и в здравословното състояние на организма ни.
Продуктите на Компания Vision помагат за пълното прочистване на организма от токсини, отрови на клетъчно ниво, нормализират обменните процеси и намаляват риска от заболявания!

в началото на страницата

Прочистване на организма от токсини и отровиИзчистване на организма, Cleansing of the body

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Прочистване на организма от токсини и отрови

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Прочистване на организма от токсини и отровиПрочистване на организма от токсини и отрови

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *