Ревиен, Revien – борба със синдрома на хроничната умора !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,25 out of 5)
Loading...

Ревиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулитРевиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулит

Ревиен

Revien

88.50 лв Поръчай

Растителните компоненти на комплекса Ревиен действат успокояващо на нервната система. Пасифлората помага при тревожни състояния, нервна превъзбуда, регулира образуването на серотонин – хормона на радостта. Валерианата се използва при нервна възбуда и големи психоемоционални натоварвания. Глогът поддържа дейността на сърдечно-съдовата система.
Жен-шенът укрепва имунитета, осигурява на организма необходимата енергия, повишава издръжливостта. Шишарките на Хмела и Черното кандилниче приличат по своето действие на Валерианата и Дяволската уста и в този комплекс отговарят за нормализиране работата на нервната система. БАД спомага за премахване на апатията и потиснатостта, за подобряване на настроението, повишаване на жизнения тонус и за допълване недостига на микроелементи в храната. Желязото отговаря за нивото на хемоглобина – най-важният белтък, който заедно с кръвта транспортира кислород към всички органи.

СъставПрепоръчва се:ДействиеПреимущества:Начин на приеманеСтатии и материали
Ревиен, Revien се препоръчва като: – тонизиращо средство и допълнителен източник на микроелементи – цинк, селен и желязо:

Състав на Ревиен, Revien

в 1 капсула има:

  Хмел обикновен ( Humulus Lupulus L.)  70 мг
  Жен-шен (Panax ginseng СА. Меу)  50 мг
  Черно кандилниче (Ballota nigra L.)  50 мг
  Цинк   5,75 мг
  Селен  20 мкг
  Желязо   2,4 мг
Ревиен, Revien се препоръчва в качеството на общо укрепващо средство:

• Reven се препоръчва се за повишаване на издръжливостта при работа, изискваща голямо физическо, умствено и емоционално напрежение, както и за допълване в менюто на недостига от необходими на организма микроелементи.

• Reven се препоръчва при условия, различни от потиснато настроение, депресия, апатия, умора. Способства за повишаване на физическо и психическо натоварване, намаляване на умората, подобрява кръвоснабдяването на мозъка и да му доставя повече кислород.

• Revien се препоръчва след оперативни намеси, инфекциозни заболявания.

• За повишаване специфичната резистентност на организма към въздействието на неблагоприятните фактори на околната среда.

• За повишаване на устойчивостта на организма към стресови ситуации, регулира и подобрява фазите на съня.

Ревиен, Revien действа за снижаване риска от възникване на:

• нервни и психични разстройства (невралгия, състояния на тревога, страх, безпокойство и др.)
• астенични състояния с различна етиология
• остри и хронични заболявания на стомашно-чревния тракт (гастрит, язва на стомаха и дванадесетопръстника)
• сърдечносъдови заболявания (Невроциркулаторна дистония от хипотоничен тип и др.)
• импотентност
• кожни заболявания (дерматит, себорея, невродермит и други)
• ендокринни патология
• заболявания на ставите (артрит, бурсит и др.)
• онкологични заболявания

Преимущества на Ревиен, Revien:

• Поддържа баланса на нервната система „възбуждане – инхибиране“, който позволява не само да се работите активно, но също така и да се отпуснете напълно.

• Комплексът Revien е така балансиран, че компоненти да помогнат за облекчаване на нервно напрежение, а в същото време се подобрява умствената активност и осигуряват на организма необходимата енергия.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите на Ревиен. Не се препоръчват при бременни, кърмещи жени и деца под 12г.

Начин на употреба: за възрастни по 1 капсула два пъти на ден с 1 чаша питейна вода, преди, по-време или след храна.
Производство: 1 флакон – 60 капсули по 370 мг.
Срок на годност: 3 години.
Съхранява се: при стайна температура, на сухо, недостъпно място за деца.

Производител: „Nutripharma Ltd“- Ирландия, група компании „Arkopharma Laboratoires Pharmaceutiqes“, Франция.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Статии и материали за Ревиен, Revien
Ревиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулит
.
статии –

88.50 лв Поръчай

Ревиен увеличава многократно ефективността си в комбинация с:

Pax Forte, Пакс+ Форте    Хипер, Hiper    Мистик, Mistik    Пасилат, Passilat    Chromеvital+, Хромвитал+

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Ревиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулит ====== или ====== Ревиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулит

в началото на страницата

Ревиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулитРевиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулит

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Ревиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулит

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Ревиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулитРевиен, Revien - невроза, неврастения, истерия, повишена нервна възбудимост, нарушения на съня, мигрени, неврит, невралгия, радикулит

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *