D4X Smart Food – седем факта за защита на органите – мишени.

седем факта за D4X Smart Foodседем факта за D4X Smart Foodседем факта за D4X Smart Food

 

Седем факта за D4X Smart Food

Seven facts about D4X Smart Food

 

Името на продукта – D4X Smart Food, прилича на секретен код, интригува и омагьосва. Новият продукт на Vision не е разфасован в капсули, таблетки или тубички – състои се от специални порции «юнитдози».

«Уникален», «без аналог», «иновационен» и «революционен» – така днес с лека ръка рекламистите определят практически всичко – от автомобили до кисело мляко. Тези думи се използват толкова често, че почти са загубили първоначалната си стойност. И макар, че в случая с продукта D4X Smart Food тези епитети ще бъдат справедливи, ние ще минем без тях и ще оперираме само с фактите. А фактите, както казва класикът са най-упоритото нещо в света…

Юнитдоза D4X Smart Food способства за защита на органите – мишени.

седем факта за D4X Smart FoodОргани-мишени – така се нарича органът или тъканта, върху които най-силно въздействат определени вредни вещества. Например, никотинът бие по кръвоносните съдове и дихателните органи, алкохолът поразява черния дроб, бъбреците и сърцето, не балансираното хранене удря стомаха, червата и подстомашната жлеза. Органите-мишени са извънредно възприемчиви към всякакви негативни влияния: било то стрес, вредни навици, влошена екология или хаотичен прием на лекарства. Но има добра новина: D4X Smart Food е своеобразен „продукт-антидот“, който закриля нашите „мишени“, превръщайки ги в своево рода „крепости”. И което е особено важно, D4X Smart Food идва на помощ моментално, веднага след употребата – за разлика от другите оздравителни продукти резултатите не трябва да се чакат с дни, седмици или месеци. Действието на D4X може да се оприличи с чадър: веднага след като над органите-мишени надвисне буреносния облак на интоксикацията, ние можем мигновено да го „разтворим“ точно над мястото на очакваните „валежи“. При това D4X въздейства на организма като на единна система и не допуска и най-малката повреда в нея: нормализира кръвообращението, намалява нивото на „лошия” холестерол в кръвта, изработва енергия, бори се срещу преждевременното стареене на организма, засилва „клетъчното дишане „, подобрява работата на мозъка, сърцето, черния дроб, бъбреците, белите дробове, стомаха, червата, тимуса, подстомашната жлеза, кожата, костната тъкан, костния мозък, кръвта, плазмата и лимфата.

седем факта за D4X Smart FoodЮнитдоза D4X Smart Food – умна храна, ново поколение полезни за здравето продукти.

Определят новия продукт като «храна на бъдещето». И действително, D4X не е БАД, не е медикамент, а „умна храна“. Докато обикновената храна, дори и най-полезната, въздейства само физически на организма, то D4X действа на организма подобно на семафор и оказва влияние върху работата на главния орган-разпоредител – мозъка. Това е възможно, защото частиците на D4X са извънредно малки, размерът им е само 100 нанометра (1 нанометър = една милионна част от милиметъра). Благодарение на това наночастиците проникват в такава «закрита» зона на организма, каквато е мозъкът и му изпращат команда. А той на свой ред я изпълнява и започва правилно да управлява целия организъм.

Юнитдоза D4X Smart Food – натурален продукт,създаден с помощта на молекулярната екстракция и хомогенизация.

Молекулярна хомогенизация (от гръцката дума homogenes – еднороден) – процес на получаване на специална, еднородна структура на състава на молекулярно ниво. 1 нанометър = една милиардна част от метъра (т. е. 10-9 метра).

В състава на «умната храна» D4X Smart Food влизат изключително само натурални ингредиенти. Продуктите са ценни не само заради своите съставки. Продуктите от групата Smart Food се произвеждат чрез прилагане на неинтрузивна молекулярна екстракция. Това позволява от растителната суровина да се вземат насочено, практически на молекулярно ниво, само необходимите съставки, пречистени от нежелателни примеси. А такива „нежелателни примеси“, както показват изследванията, могат да бъдат открити дори в най-полезните растения. Кадмий, олово, арсен, живак, пестициди, бактерии от групата на чревните пръчици, плесени, радионуклиди – всички тези вредни примеси могат да се намират във всяка растителна суровина в така наречените „условно допустими количества”. Виновни за неизбежното присъствие на тези «добавки» е растителната среда и неправилния превоз и обработка. Но да се създаде действена формула на продукта не е достатъчно – необходимо е още всички негови свойства да бъдат запазени дълго време. А за тази цел са нужни или консерванти, или специална, извънредно скъпа опаковка. D4X Smart Food минава и без едното, и без другото: молекулярната хомогенизация осигурява такава консистенция на продукта, при която продължителният срок на съхранение е възможен без всякакви консерванти. Впрочем, този „пролонгиращ ефект“ се постига не само чрез хомогенизацията. Другите два „пролонгатори“ са натуралният мед, който влиза в състава на D4X, и индивидуалната опаковка на всяка доза от продукта. Постигнатият по този начин продължителен срок на съхранение предпазва още един лесно раним орган-мишена – кесията на потребителя.

Юнитдоза D4X Smart Food – резултат от работата на специалисти със световно име.

Продуктът D4X Smart Food беше създаден във виртуалната научна лаборатория DEM4, специализирана в разработването на продукти от ново поколение, Smart Food (умна храна). Сред авторите са такива известни специалисти като доктора на фармацевтичните науки Амед Мбодж, директора на фармацевтичния концерн Arkopharma Максимилиан Ромби, вицепрезидента на Компанията за международно развитие на продукцията Арам Арутюнян и други. Лаборатория DEM4 се възглавява от Президента на Vision Дмитрий Буряк.

Юнитдоза D4X – бестселър, необходим на всички възрастови категории.

Тинейджърите, младите хора и хората на средна възраст водят абсолютно различен начин на живот – те имат различни навици и нужди. Онова, което е необходимо на растящия организъм, може да се окаже съвсем неподходящо за зрелия, вече оформил се организъм. Но специалистите на DEM4 успяха да създадат продукт, който е необходим на всички възрастови и социални категории. Вредните енергетици и стимулатори са бич за младото поколение. Тютюнът, алкохолът и лекарствата са чести спътници на зрелостта. Но независимо от възрастта на човека D4X защитава организма от всякакви вредни въздействия, повишава енергийния му статус и съдейства за естествения механизъм за детоксикация.

Юнитдоза D4X Smart Food – вкусен начин да се храним полезно.

«Защо всичко полезно е толкова безвкусно?» – въздишат привържениците на здравословния начин на живот и гледайки печално към неапетитните листа на салатата, покълналата пшеница или обезмасленото мляко. Особено страдат любителите на сладкото. Но така беше само докато не се появи юнитдоуз D4X. «Умната храна» се съчетава прекрасно с натуралните кисело-млечни продукти, като ги прави също толкова вкусни, като любимите на много от нас кисели млека с биодобавки и при това – много по-полезни.

D4X Smart Food лесно се продава и купува

Тъй като D4X Smart Food – не е БАД към храната, а просто храна – неговата употреба не е възпрепятствана от нищо. Продуктът не се нуждае от специална регистрация, а продажбата му не е съпроводена от строга регламентация, присъща за фармацевтичните продукти. От гледна точка на законодателството, D4X може да се продава на същия принцип, на който се предлагат шоколадови изделия или бурканче меда, въпреки че при това притежава изключително уникални свойства. Какво да кажем?

седем факта за D4X Smart Foodседем факта за D4X Smart Food

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *