Подобряване функционирането на мозъка, Enhanced Performance of Brain

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Подобряване функционирането на мозъка

Enhanced Performance of Brain

Подобряване функционирането на мозъка, Enhanced Performance of Brain

В ерата на новите информационни технологии се изисква от нас не само да се справим с забързания начин на живот, но също така да се помним и да бъдем в състояние да използват много и най-разнообразна и понякога нестандартна информация. В резултат на това – ние все по-трудно да се справят с отговорностите, възложени на нас, тъй като мозъкът е претоварен с информация.
Да организирате работата си, както и да разширите границите и възможностите на мозъка, подобряване на психическото състояние, подобряване на концентрацията, и по този начин да се повиши ефективността, можете да направите благодарение на революционните формули на продуктовите комплекси на Vision.

 

Брейн-о-флекс Brain-o-flexБрейн-о-флекс
Brain-o-flex – подобрява микроциркулацията в кръвоносните съдове на главния мозък, което подобрява снабдяването на клетките с хранителни вещества и кислород. Премахва главоболие, шум и звън в ушите, поддържа умствената яснота. Подобрява паметта, повишава интелигентността и концентрацията на вниманието, увеличава скоростта на реакцията… подробно

megaМега
Mega – комплексът е уникална фракция на ПНМК, които са необходими за нормалното функциониране на мозъка, предпазват клетките от увреждане и съхраняват тяхната цялост, което и изключително важно при стресови състояния… подробно

 

Най-активната работа на мозъка, според повечето изследвания, е до около 20-25 години, след тази възраст постепенно се забавя мозъчната функция. По-скоро не, защото тялото ни започва да се остарява, но това което ни поднася начина ни на живот. Повечето хора завършат образованието си тази година и започват независим живот, изпълнен с безпокойство, стрес, и много ежедневни проблеми – които, в повечето случай не ние необходим ума, а дълга, монотонна, изтощителна физическа работа. Масло в огъня добавя и нездравословния начин на живот, хранене, прием на алкохол, пушене и други отрицателни навици. Ето няколко начини за подобряване на работата на мозъка ни във всяка възраст.

1. Рисувайте – рисуването стимулира дясното полукълбо на мозъка и допринася за развитието на творчески умения. Това няма значение, ако рисувате лошо – в крайна сметка, няма да правите за изложба, но за себе си и своето развитие ще е много добре.

2. Пишете – дори и да не сте писател, пишете, позволете на вашето творческо начало да намери изход. Заведете дневник и се опитайте да изразите мислите си в литературен стил. Към момента на писане, можете да включите критично мислене и да развивате своите аналитични способности.

3. Решаване на кръстословици – чудесен начин да мине време с полза за ума. Кръстословицата насърчава развитието на критичното мислене и паметта. Ако правите това редовно, ще забележите разликата.

4. Играта на шах – може би най-умната игра в света. Игра на шах, позволява да се развива логическото мислене, паметта, способността да се съсредоточи, постоянство и много други умения.

5. Медитация – както знаем, медитация увеличава IQ, помага за намаляване на стреса, и мозъчната функция. В допълнение, медитация активира „префронталната кора“ на мозъка, отговорна за изпълнението и на скоростта на мисълта.

6. Дълбоко дишане – дълбокото дишане увеличава нивото на кислород в кръвта, което допринася за по-добро насищане с кислород на мозъчните клетки. Отделете време и се отдайте 10 до 15 минути, вдишвайте дълбоко въздух и издишвайте,правете 3-4 пъти през деня и с течение на времето ще започнете да забелязвате разликата.

7. Смейте се – не е чудно, че казват „Смехът е най-доброто лекарство“. По време на смях се отделя естествен ендорфини – мозъчни химикали, което убива болката и увеличава общото благосъстояние. В допълнение, смях намалява въздействието на стреса.

 

за повече информация

Подобряване функционирането на мозъка, Enhanced Performance of Brain Подобряване функционирането на мозъка, Enhanced Performance of Brain

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Подобряване функционирането на мозъка, Enhanced Performance of Brain

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Подобряване функционирането на мозъка, Enhanced Performance of Brain Подобряване функционирането на мозъка, Enhanced Performance of Brain

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *