Де Фор Икс, D4X Get Active – за запазване енергията при физическа активност!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулитеD4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите

Де Фор Икс Съхрани Енергиата

D4X Get Active

45,50 лв Поръчай

Заредете се с енергия по всяко време!

D4X Get Active съдържа хранителни вещества, растителни екстракти и целеви съставки и създава в тялото оптимално съчетание от всички елементи, необходими за здравето и поддържането на енергията на високо ниво.
Комплексът D4X Get Active е безопасна, надеждна и ефективна основа за здравословен начин на живот, активно обучение и висока конкурентоспособност.
Морското водоросло спирулина е най-мощният източник на бета-каротин и калций.
Този продукт от линията «умна храна» спомага запазването на енергията при физическа активност, насища тялото с нужното количество протеини, за укрепване имунната система и дава сила за справяне с ежедневната рутина. Високата чиста усвояемост на протеина означава, че тялото ви ще може ефективно да разгражда и усвоява всички аминокиселини.

СъставПрепоръчва се:Действие наПреимущества:Качество:Начин на употребаСтатии и материали
D4X Get Active се препоръчва: – за поддържането на енергията на високо ниво и укрепва имунната система.

Състав на D4X Get Active

• Купаж от различни сортове мед
• Спирулина на прах
• Екстракт от канела
• Перга (пчелен хляб)
• L-карнозин
• L-аргинин
• Растителни фосфолипиди (от соев лецитин)
• Кехлибарена киселина

в 1 опаковка D4X Get Active има 10 бр. пакетчета

Препоръчва се D4X Get Active за повишаване на енергията:

• Морското водоросло спирулина е най-мощният източник на бета-каротин и калций.

D4X Get Active от линията «умна храна» спомага за запазване на енергията при физическа активност, насища тялото с нужното количество протеини, укрепва имунната система и дава сила за справяне с ежедневната рутина.

• Високата чиста усвояемост на протеина означава, че тялото ви ще може ефективно да разгражда и усвоява всички аминокиселини.

Действие на D4X Get Activ:

• Източник на аминокиселини – градивни елементи на мускулите (материал за създаване и укрепване на мускулите)

• Намалява болката в мускулите след тренировки.

• Насища с енергия при физическо натоварване.

• Повишава запаса от енергия, необходима за ежедневната физическа и умствена активност.

• Подобрява вътреклетъчната обмяна на
веществата.

• Укрепва имунната система.

• Подобрява работата на сърдечно-съдовата система.

Преимуществата на D4X Get Active:

• В 1 г. спирулина се съдържа същото количество хранителни вещества, колкото и в 1 кг. зеленчуци.

• Съдържа всички най-важни аминокиселини.

• Един от най-добрите източници на протеин.

• Спирулината за D4X Get Active се събира предимно в Централна Африка и Китай. В обичайни условия тя е един от многото видове водорасли. В естествените езера хранителните вещества се поемат от водната флора – когато дъждовете отмиват почвата, с нея в езерата се изливат всички минерали и полезни елементи. Тези органични вещества са особено важни за развитието на спирулината. Всяка партида внимателно се тества за наличието на замърсители и за проверка на качеството на хранителните свойства.

Продуктите D4X имат възможно най-високо високо качество:

• «Умните» продукти продукти от линията D4X се произвеждат единствено на основата на уникални и изпитани във времето натурални съставки с използване на ултрасъвременни технологии.

• Всички компоненти се събират в екологично най-чистите региони в света.

• Качеството на продуктите изцяло съответства на международните стандарти ISO и GMP.

• Начин на употреба на D4X Get Active

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите• Продуктът е разфасован в малки пакетчета от фолио което в горния край има специална линия за отваряне, изсипва се директно в напитка (чаша вода), кисело мляко и т.н. (Едно пакетче е една доза – консистенцията на продукта е като течен мед).

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите• Пакетчето е малко и компактно, лесно може да се постави в портмоне, чанта или детската раница и да го вземете със себе си на работа или училище.

• Продуктите D4X не заменят обичайните хранения, затова не забравяйте редовно да ядете полезни храни. Комплексът D4X е изключително ценно допълнение към вашето меню. Няма никакви ограничения за употребата на «умната храна» – можете да я ползвате когато и колкото искате (както и обичайните храни).

• Не се стеснявайте да подходите творчески – използвайте D4X с вода, чай, сок, прясно или кисело мляко и той ще се превърне в безумно вкусно и полезно хапване.

В 1 упаковка на D4X Get Active има 10 бр. пакетчета

D4X Get Active – не е медицински препарат и не е БАД, а храна.

Статии и материали за D4X Get Active:

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите

45.50 лв Поръчай

Продукти от същата серия

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите    D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите    D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите ====== или ====== D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите

в началото на страницата

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулитеD4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

D4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулитеD4X Get Active - за повишаване енергията в организма, за запазване енергията при физическа активност, за укрепване на имунната система, за намаляване болка в мускулите

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *