Де Фор Икс, D4X Get Detox – за укрепване и повишаване на имунитета.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма

Де Фор Икс Възстанови Имунитета

D4X Get Detox

45,50 лв Поръчай

Мощна подкрепа за възстановяване на физиологичното равновесие.

Благодарение на уникалния си състав, включващ пита хранителни вещества, растителни екстракти и целеви съставки, комплексът D4X Get Detox мобилизира ресурсите на организма и рязко стартира процес на прочистване, като запазва всички функции на здравословни нива. Комплексът регулира и активизира дейността на всички органи с детоксикиращи функции и зарежда тялото с естествена жизнена енергия.
Горският мед от манука, залегнал в основата на D4X, се отличава с висок коефициент UMF – 20+, което го прави «цар на всички видове мед» с най-силно антибактериално действие в сравнение с другите сортове мед. Този «умен» продукт обновява тялото, укрепва вътрешните му сили и много благотворно влияе на имунната система.

.

СъставПрепоръчва се:Действие наПреимущества:КачествоНачин на употреба:Статии и материали
D4X Get Detox се препоръчва :- за повишава издръжливостта на организма.

Състав на D4X Get Young

• Купаж от различни сортове мед
• Екстракт от хибискус
• Екстракт от глог
• Екстракт от глухарче
• Екстракт от кордицепс
• Екстракт от ацерола (барбадоска вишна)
• Кехлибарена киселина, растителни фосфолипиди (от соев лецитин)

в 1 опаковка D4X Get Detox има 10 бр. пакетчета

D4X Get Detox се препоръчва за:

• Подкрепа и възстановяване на физиологичното равновесие.

• Благодарение на уникалния си състав, включващ пита хранителни вещества, растителни екстракти и целеви съставки, комплексът D4X Get Detox мобилизира ресурсите на организма и рязко стартира процес на прочистване, като запазва всички функции на здравословни нива.

• Комплексът регулира и активизира дейността на всички органи с детоксикиращи функции и зарежда тялото с естествена жизнена енергия.

Действие на D4X Get Detox:

• Спомага за възстановяването след сериозни заболявания, травми и операции.

• Укрепва организма и отслабената имунна система след продължителен стрес.

• Регулира извеждането на вредните вещества от тялото и влияе благотворно на черния дроб.

• Подпомага възстановяването след хранителни и алкохолни отрявания.

• Повишава издръжливостта на организма, стимулира половото влечение и възстановява естествените енергийни сили на организма.

• Укрепва имунната система.

Преимущества на D4X Get Detox:

• Високо качествено ниво по коефициента UMF – 5+ (UMF 16+ и повече се смята за превъзходно качество).

200 пъти «по-силен» от другите сортове мед.

• Съдържа 4 пъти повече минерали от обикновения нектарен мед.

• Много от конкурентните фирми да използват в производството си подобия на мед от манука от Китай и други страни, но медът от манука, който нашата Компания използва при производството на продуктите от линията D4X, се доставя единствено от Нова Зеландия, където той се добива от нектара на цветовете на определено дърво от семейство Миртови.

• Пчелите, които опрашват цветовете, не се захранват със захар, като по този начин се изключва и най-малкият риск от попадането на каквито и да било синтетични вещества в продуктите от линията D4X на VISION.

Продуктите D4X имат възможно най-високо високо качество:

• «Умните» продукти продукти от линията D4X се произвеждат единствено на основата на уникални и изпитани във времето натурални съставки с използване на ултрасъвременни технологии.

• Всички компоненти се събират в екологично най-чистите региони в света.

• Качеството на продуктите изцяло съответства на международните стандарти ISO и GMP.

• Начин на употреба на D4X Get Detox

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма
• Продуктът е разфасован в малки пакетчета от фолио което в горния край има специална линия за отваряне, изсипва се директно в напитка (чаша вода), кисело мляко и т.н. (Едно пакетче е една доза – консистенцията на продукта е като течен мед).

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма• Пакетчето е малко и компактно, лесно може да се постави в портмоне, чанта или детската раница и да го вземете със себе си на работа или училище.

• Продуктите D4X не заменят обичайните хранения, затова не забравяйте редовно да ядете полезни храни. Комплексът D4X е изключително ценно допълнение към вашето меню. Няма никакви ограничения за употребата на «умната храна» – можете да я ползвате когато и колкото искате (както и обичайните храни).

• Не се стеснявайте да подходите творчески – използвайте D4X с вода, чай, сок, прясно или кисело мляко и той ще се превърне в безумно вкусно и полезно хапване.

В 1 паковка на D4X Get Detox има 10 бр. пакетчета

D4X Get Detox – не е медицински препарат и не е БАД, а храна.

Статии и материали за D4X Get Detox.

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма

45.50 лв Поръчай

Продукти от същата серия
D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма    D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма    D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма ====== или ====== D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма

в началото на страницата

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организмаD4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

D4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организмаD4X Get Detox – за прочистване на организма, за отслабнала имунна система, за укрепване на имунната система и организма

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *