Де Фор Икс, D4X Get Smart – великолепен начин за активизиране на мозъчната дейност!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.

D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.

Де Фор Икс Активирай Мозъка

D4X Get Smart

45,50 лв Поръчай

D4X Get Smart– великолепен начин за активизиране на мозъчната дейност!

D4X Get Smart съдържа хранителни вещества, растителни екстракти и целеви съставки, предназначени да оптимизират когнитивните (познавателни) функции на мозъка, да укрепят паметта и подобрят възприемчивостта. Този комплекс снема стреса и умората, подобрява настроението, зарежда с енергия и повишава концентрацията на вниманието.
Матча – един от най-важните «умни» продукти, необходими за осигуряването на правилната работа на мозъка. Този стрит на прах зелен супер чай бързо насища с максимална енергия без странични ефекти като главоболие или повишаване на кръвното налягане.

СъставПрепоръчва се:Действие наПреимущества:Качество:Начин на употребаСтатии и материали
D4X Get Smart се препоръчва: – за активизиране на мозъчната дейност, енергия и повишаване на имунитета.

Състав на D4X Get Smart

• Купаж от различни сортове мед
• Матча
• Екстракт от розмарин
• Екстракт от какаови зърна
• Екстракт от женшен
• Екстракт от прополис
• Растителни фосфолипиди (от соев лецитин)
• Екстракт от орех

в 1 опаковка D4X Get Smart има 10 бр. пакетчета

D4X Get Smartсе препоръчва като:

D4X Get Young се препоръчва като източник на хранителни вещества и растителни екстракти с различна насоченост, имащи за цел да подобрят функциите на главния мозък – повишават паметта, концентрацията, разбирането на задачите и скоростта на изпълнение на необходимите действия.

Действие на D4X Get Smart

• Подобрява функциите на главния мозък – паметта, концентрацията, разбирането на задачите и скоростта на изпълнение на необходимите действия.

• Активизира кръвообращението в главния мозък.

• Предпазва нервната тъкан от свободните радикали и други токсини, забавя процеса на стареене на мозъка.

• Подпомага концентрацията на вниманието Подобрява настроението, изпълва със спокойствие и възстановява душевното равновесие.

• Повишава устойчивостта на организма на стрес.

• Премахва чувството на тревога и усещането за потиснатост, подпомага справянето с депресията.

D4X Get Smart е необходим при:

• Съдържа 137 пъти повече антиоксиданти от обикновения зелен чай.

• Ускорява обмяната на веществата

• Повишава настроението и способства концентрацията на вниманието.

• Плантациите на Китайската камелия са разположени по поречието на река Яхага.

• Матча е цял арсенал от витамини, минерали, антиоксиданти и аминокиселини.

• Чаят матча, използван при производството на D4X, се отглежда в Япония.

• Уникалната технология за обработка на чаените листа позволява да се запази по-голямата част от благотворните компоненти, които обикновено се губят при обичайното производство на зелен чай. Няколко седмици преди брането на чаените листенца, храстите се покриват, за да се предпазят от слънцето, и така продължават растежа си на сянка. Това позволява на растенията да натрупат повече полезни вещества (хлорофил и аминокиселини, включително L-теанин) и да придобият специфичен вкус. Нещо повече, брането се извършва само на ръка.

• Матча се приготвя от най-младите бързо растящи чаени листенца с висока концентрация на хранителни вещества.

Продуктите D4X имат възможно най-високо високо качество:

• «Умните» продукти продукти от линията D4X се произвеждат единствено на основата на уникални и изпитани във времето натурални съставки с използване на ултрасъвременни технологии.

• Всички компоненти се събират в екологично най-чистите региони в света.

• Качеството на продуктите изцяло съответства на международните стандарти ISO и GMP.

• Начин на употреба на D4X Get Smart

D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.• Продуктът е разфасован в малки пакетчета от фолио което в горния край има специална линия за отваряне, изсипва се директно в напитка (чаша вода), кисело мляко и т.н. (Едно пакетче е една доза – консистенцията на продукта е като течен мед).

D4X Get Smart - за активизиране на мозъчната дейност, за увеличаване познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка• Пакетчето е малко и компактно, лесно може да се постави в портмоне, чанта или детската раница и да го вземете със себе си на работа или училище.

• Продуктите D4X не заменят обичайните хранения, затова не забравяйте редовно да ядете полезни храни. Комплексът D4X е изключително ценно допълнение към вашето меню. Няма никакви ограничения за употребата на «умната храна» – можете да я ползвате когато и колкото искате (както и обичайните храни).

• Не се стеснявайте да подходите творчески – използвайте D4X с вода, чай, сок, прясно или кисело мляко и той ще се превърне в безумно вкусно и полезно хапване.

В 1 паковка на D4X D4X Get Smart има 10 бр. пакетчета

D4X D4X Get Smart– не е медицински препарат и не е БАД, а храна.

Статии и материали за D4X Get Smart

D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.

45.50 лв Поръчай

 

Продукти от същата серия

    D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.    D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.    D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

D4X Get Smart - за активизиране на мозъчната дейност, за увеличаване познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка ====== или ====== D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.

в началото на страницата

D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.D4X Get Smart - за активизиране на мозъчната дейност, за увеличаване познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.D4X Get Smart – за активизиране мозъчната дейност, за увеличава познавателни функции на мозъка, за подобряване паметта на мозъка.

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *