KG-Off – нова революционна програма за корекция на теглото

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

KG-Off

KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото KG-Off KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото    KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото

Оз Гарсия програма KG-Off

А вие колко искате да отслабнете?

Непременно прочетете до края и разберете как можете също да се сдобиете с главозамайващи резултати.

— Вие сте недоволни от своето отражение в огледалото?
— Цифрите на кантара ви развалят настроението?
— Искате да се избавите от излишните килограми?
Да! Да! Да! Освен това ви се иска да ги свалите на мига, като приемете таблетка или като си поръчате една медицинска процедура. Здравият ви разум ви шепне,че това не може да го бъде, но емоциите вземат връх. Ах, как ти се иска да имаш стройна и изящна фигура само за една нощ!
Но да погледнем на ситуацията трезво. Вълшебна таблетка не съществува, а вие знаете това прекрасно. По силите ви е да станете стройни, но за това е нужно време, търпение и правилен подход. Важно е да мислим и за здравето си. Хиляди клиенти на компания VISION са избрали такъв подход и резултата приятно ги е изненадал.

Да не вреди – това е главният принцип на компания Vision. Ръководени от него, е създаден комплекса от хранителни добавки по програмата KG-OFF.

KG-Off  Fat Absorber – (блокиране на мазнините)

KG-Off SuperFiber – (контрол на апетита)

Всеки от тях работи самостоятелно, но заедно те са – най-доброто цялостно решение за тези, които трябва да контролират теглото си.

Регулярният прием на тези биологично активни добавки водят до сериозни и очевидни резултати.
• Нормализира се теглото
• Подобрява се самочувствието
• Повишава се самооценката
Променяте се вие – променя се и живота ви! Вие чувствате, че познатите ви се отнасят към вас по съвсем различен начин. Появяват се нови приятели, нови контакти и добро настроение.

Продуктите от линия KG-Off – здраво тяло, помагат за регулиране на теглото без стрес и загуба на здравето.

KG-Off, KG-Off Fat Absorber, KG-Off SuperFiber, програма за корекция на теглотоKG-Off Fat Absorber – (блокиране на мазнините)

Всяка капсула KG-Off Fat Absorber съдържа хитозан – абсорбент с природен произход. Той, също като мощен магнит, привлича мастните молекули и ги извежда от организма. Даже ако сте проявили слабост и сте прекарали добре на празничната маса, то на помощ идва Fat Absorber. Той не позволява на калориите да се превърнат в излишни килограми. Освен това хитозанът нормализира обмяната на веществата и нивото на холестерина в кръвта. Извежда от организма йоните на тежките метали, шлаките и токсините. Стимулира увеличаване броя на бифидум бактериите, които нормализират работата на стомаха.

KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглотоKG-Off SuperFiber – (контрол на апетита)

Всяка капсула KG-Off SuperFiber съдържа глюкоман – растително влакно с висока степен на чистене. Попадайки в стомаха, глюкоманът разбухва, поема течностите в пропорция 1 към 200. С други думи, 1 чаена лъжичка глюкоман поема 200 лъжички вода. Гелообразната маса запълва стомаха, като намалява и обема му. В резултат чувството за глад е много по-слабо и вие ще се чувствате нахранени с по-малко храна, с много по-малко. KG-Off SuperFiber защитава от преяждане.

     KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото                                 KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото

======  за повече информация ===============за повече информация

Както виждате, всичко е много просто – за да нормализирате теглото си, е достатъчно регулярно да приемате по една-две капсули Fat absorber и SuperFiber. Желателно е да следите храната си и да се по занимавате с малко спорт. Резултатът няма да закъснее, той ще е очевиден и няма да се отрази на здравето ви

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото ====== или ====== KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото

в началото на страницата

KG-Off, Fat  Absorber,  Suppressant, програма за корекция на теглотоKG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

KG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглотоKG-Off, Fat Absorber, SuperFiber, програма за корекция на теглото

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *