Нейчър Тан, Nature Tan – за идеален, равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчиNature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчиNature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи

.

Нейчър Тан

Nature Tan

82.48 лв Поръчай

Малцина знаят, че пролетното слънце може да увреди кожата. Именно през пролетта кожата става суха, груба, появява се дразнене и лющене. Балансираният комплекс Нейчър Тен помага на кожата да се адаптира по-лесно след зимата. Той поддържа оптимално ниво на хидратация на кожата, предпазва я от изтъняване и от появата на бръчки под въздействието на слънцето, фотостареенето и израждането на клетките.
Съставът на натуралния комплекс е съобразен с двойния ефект: надеждна защита от фотостареенето и постигане на идеално равен, сияен и дълготраен тен. Продуктът дава възможност да се минимизира отрицателния за кожата ефект от УВ-лъчите, предпазва от фотостареене, премахва уврежданията по кожата и увеличава нейната защитна функция. Кожата се подхранва и хидратира допълнително, като наред с това се неутрализират свободните радикали.  Нейчър Тан не допуска появата на пигментни петна.

СъставПрепоръчва се:Действие наНеобходим при:Преимущества на:Начин на употребаПротивопоказания:Статии и материали
Нейчър Тан се препоръчва се като допълнителен източник на:- витамин С, Е, бета-каротин, цинк, селен, източник на изофлавони.

Състав  на  Нейчър Тан, Nature Tan

в 1 капсула има:

  Куркума на прах  164 мг
  Екстракт от грозде  30 мг
  Екстракт от соя  50 мг
  Витамин С  60 мг
  Витамин Е  5 мг
  Цинк  7,5 мг
  Бета-каротен  2,4 мг
  Селен  37,5 мг
  Изофлавони  4,5–5,5 мг
Нейчър Тан, Nature Tan се препоръчва за:

• за подобряване на храносмилането

• прочистване на организма

• защита от неблагоприятното въздействие на слънчевата радиация

• предотвратяване на възрастовите изменения

• поддържане на оптимално ниво на влага на кожата

• комплексът е богат на натурални антиоксиданти

Нейчър Тан, Nature Tan действа при профилактика и за потенциране на медикаментозно лечение на:

• Обладава ярко изразен хепатопротекторен ефект.

• Мощно антиоксидантно действие.

• Засилва детоксикационната функция на черния дроб.

• Проявява противовъзпалително действие.

• Обладава жлъчкогонно действие, увеличава синтеза на жлъчните киселини.

• Обладава противотуморна активност

• Оказва противоязвен ефект, унищожава хеликобактер пилори (Helicobacter pylori)

• Снижава нивото на холестерола в кръвта и нормализира съставките на жлъчната течност .

• Почиства и подобрява циркулацията на кръвта и стимулира образоването на еритроцитите.

• Обладава адаптогенни свойства

Нейчър Тан, Nature Tan и необходимостта му:

Съществуват естествени системи за защита, които препятстват увреждането на ДНК. При всяко слънчево въздействие върху организма, тези системи за самозащита се активират:

– горният слой на кожата за няколко дни става по-дебел така наречените  светлини  мазоли  които пречат на проникването на слънчевите лъчи в дълбоките слоеве на кожата и така започват да работят ензими, които деактивират свободните радикали и оправят аномалиите, възникнали в структурата на ДНК.
Тези системи за самозащита не са ефективни на сто процента. Степента на тяхната активност зависи от фототипа на човека и индивидуалните му особености.

Нещо повече – възможностите им не са ограничени – естествените възстановителни механизми на кожата с времето се изтощават. Веществата, които влизат в състава на Nature Tan активират механизмите за естествена защита и ги поддържат постоянно. Те активират процеса на детоксикация, пречейки на образуването на свободни радикали в кожата.

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчиПри това, антиоксидантното действие на Nature Tan, благодарение на екстракта от грозде, е 50 пъти по-мощно от витамин Е и 20 пъти по-мощно от витамин С, при тяхната пряка употреба. Съставките на Nature Tan работят на принципа на синергията и се засилват взаимно.

При разработването на Nature Tan са използвани най-новите научни разработки. Nature Tan осигурява защита на организма от вредното слънчево въздействие отвътре и няма недостатъците, характерни за защитните кремове.

Екстрактът от грозде, витамините Е и С, цинкът и селенът възпрепятстват образуването на свободни радикали в кожата. При образуването им в клетките се предизвикват окислителни реакции, което довежда до ускорено клетъчно стареене.
Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчиПрахът от куркума и бета-каротенът способстват за образуване на траен, равномерен и красив тен. Тези компоненти предотвратяват развитието на слънчеви изгаряния и зачервяването на кожата.

Преимущества на Нейчър Тан, Nature Tan

Правилното храносмилане влияе благоприятно на кожата.

Куркурмата, която влиза в състава на комплекса, подобрява процесите на храносмилане, притежава хепатопротекторни, бактерицидни и противовъзпалителни свойства. Освен това спомага за придобиването на красив тен, който на здрава, достатъчно хидратирана и гладка кожа ще бъде още по-красив и дълготраен.

Екстрактите от соя и целулоза подпомагат извеждането на токсични съединения, тежки метали и радионуклиди от организма.

Витаминът Е и бета-каротенът, селенът и цинкът защитават зрителните органи и кожата от въздействието на ултравиолетовите лъчи, абавят преждевременните възрастови изменения.

Екстрактът от грозде активно стимулира обмяната на веществата.

Начин на употреба на Нейчър Тан, Nature Tan

За максимално ефективно действие на всички компоненти на Nature Tan и за включване на всички естествени механизми за защита, се препоръчва началото на приема му да започне 2 месеца преди периода на активно слънце. А при подготовката на отпуската, да се започне приемането на Nature Tan, не по-късно от 15 дни преди предполагаемия интензивен загар и да се продължи в течение на цялата отпуска, особено ако сте планирали да я изкарате в топлите страни.

Форма на производство : 30 капсули по 546 мг.
Начин на приемане : за възрастни се препоръчва да приемат по 1 капсула два пъти дневно преди, по време или след храна с 150-200 мл. питейна вода.
Да се съхранява : при стайна температура (не по-250C) на сухо място, далеч от достъпа на деца.
Срок на годност : 3 години.
Производител: „Nutripharma Ltd“- Ирландия, група компании „Arkopharma Laboratoires Pharmaceutiqes“, Франция.

(БАД) Биологично активните хранителни добавки на Vision, не се явяват лекарствено средство.

Противопоказания на Нейчър Тан, Nature Tan
.

• При силно изявена индивидуална непоносимост към компонентите на Нейчър Тан, Nature Tan.

Статии и материали за Нейчър Тан, Nature Tan

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчиNature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчиNature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи

82.48 лв Поръчай

Нейчър Тан – увеличава многократно ефективността си в комбинация с:

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи    granatin_q10    Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи    Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи    cheviton

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи ====== или ====== Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи

в началото на страницата

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчиNature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Nature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчиNature Tan, Нейчър Тан, за равномерен и дълготраен тен, мощна защита срещу UV-лъчи

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *