Магията на гривните Vision PentActiv

Магията на гривните Vision PentActiv

Специалистите от компания Vision успяха да докажат, че съвременната гривна е не просто модно и скъпо допълнение към великолепния външен вид, но и уникален аксесоар, който помага да си върнем здравето.
...................В зората на човечеството, преди много хиляди години, гривните са имали по-скоро магическо значение. Смятало се е, че те предпазват от зли духове, врагове, напасти и болести. Исторически и археологически източници твърдят, че гривните са били неотменима част от тоалета, както на жените, така и на мъжете. Гривни са носили представителите на голяма част от древните народи: шумерите, инките, римляните, скитите, гърците и т. н. Но, развитието на цивилизацията постепенно довело до загубата на мистичното и символичното значение на тези украшения. Те се превърнали предимно в декоративен елемент. Затова и на по-голямата част от днешните гривни се гледа единствено като на резултат от майсторството на дизайнери и бижутери.
Ново решение
Компания Vision е решила да върне изначалното и основно предназначение на гривната – да брани, пази и укрепва здравето на човека. Ще се запитате, как е възможно това? Всичко е много просто и няма нищо общо с магията. Иновационните технологии и последните медицински разработки позволяват силата на йоните, магнитното и инфрачервеното излъчване да бъдат насочени към здравето на хората. Така бе създаден един наистина уникален аксесоар — гривна Vision PentActiv с биокерамични вложки. Благодарение на нанотехнологиите, гривните PentActiv можаха да обединят в себе си силата на пет елемента: на сребърните йони, на кислородните йони, а така също на инфрачервените лъчи, на електроните на елемента германий и на магнитните вълни.
Производителите на аналогични гривни обикновено се ограничават с три-четири активни вложки. Но специалистите на компания Vision решават да подсилят действието на гривните и така създават гривната PentActiv с петте елемента. До момента, на пазара никой, освен компания Vision не е произвеждал гривни точно с пет активни вложки. Тази неповторима биологично активна комбинация позволява да се укрепи здравето и да се подобри самочувствието на всеки човек.
За повечето хора ще е доста сложно да повярват, че лъченията и йоните могат да се отразяват благоприятно на здравето. Но учените доказват, че колкото по-малка е големината на активната частица, толкова по-голямо влияние оказва тя върху тялото.
Не просто скъпоценност
От стотици години се носят легенди за уникалните свойства на среброто. С времето всички митове се превръщат в реалност. Среброто е не просто скъпоценен метал, то е активен микроелемент, който наистина е в състояние да бъде полезен за организма. Този метал участва в синтеза на ензими, витамини и хормони, оказва стимулиращо действие на кръвотворните органи и пази тялото от болестотворни бактерии и вируси. Най-активно действащи елементи на среброто са и най-дребните му частици с големина около 3–5 нанометра. Точно такива частици съдържа и гривната Vision  PentActiv.
Заради недостига на кислород
Сигурно сте забелязвали, колко е свеж въздуха след силен дъжд и колко приятно и леко дишате в планината, по крайбрежието или извън града. Лечебният характер на този въздух се обяснява с това, че той съдържа максимално количество отрицателно заредени йони на кислорода.
Отрицателно заредените частици стимулират обмяната на веществата, повишават имунитета, регулират и поддържат физиологичните функции на тялото. Според резултати от проведени изследвания, анионите забавят развитието на повече от 30 заболявания, а така също спомагат за отслабване на тяхната симптоматика и изпълняват функциите на помощно лечение.
Биокерамичните вложки AeroTeq ще освободят тялото ви от недостига на кислород. Те излъчват отрицателно заредени йони на кислорода с концентрация 800–1000 йона/см3, което е съпоставимо с качеството на чистия въздух извън града.
Благотворното влияние на магнитните полета
Магнитотерапията е много популярна и от дълги години се смята за един от най-действените методи за физиотерапия. Тя помага за ускоряване процеса на лечение, намалява артериалното налягане, подобрява работата на вегетативната нервна и ендокринна система, възстановява имунитета и на всичкото отгоре няма странични ефекти.
Магнитните вложки MagTeq ден след ден ще укрепват здравето ви. Лечебната гривна Vision PentActiv с магнитни вложки е безлекарствен метод за лечение и профилактика, основаващ се на въздействието на магнитното поле върху активните точки, разположени на китката на човека.
Лечебният германий
Този химичен елемент е открит в края на ХІХ век и учените отначало не знаели за лечебните му свойства. Многобройни изследвания, обаче, показали, че германият наистина има широк спектър лечебни свойства. Той осигурява пренасянето на кислород към тъканите в тялото, повишава имунния статус и има противотуморна активност.
Принципът на действие на вложката GermaTeq е следният: при тактилен контакт с елемента германий, в тялото протичат сложни биохимични процеси, които водят до оздравяване на кръвоносната система, до насищане на клетките с кислород и оттук — до тяхното подмладяване.
Излъчвайки светлина
Тъй като телата ни излъчват дълговълнови инфрачервени лъчи, самите те се нуждаят от постоянно подхранване с дълговълнова топлинна енергия. Ако такова «зареждане» липсва, тялото започва бързо да отслабва, старее, развиват се различни заболявания на фона на като цяло влошено самочувствие.
Гривната Vision PentActiv има биокерамични вложки, излъчващи инфрачервени лъчи в далечния спектър. Инфрачервените вълни от биокерамичните вложки SolarTeq проникват в кожата и влизат в контакт с молекулите на водата. Това предизвиква разширяване на кръвоносните съдове, спомага за подобряване кръво снабдяването на различните органи и тъкани в тялото.
Съвършеното изобретение
Днес, много производители на стоки, насочени към здравето, произвеждат различни гривни за здраве, но единствено компания Vision може да се похвали със съвършеното съчетаване на лечебните вложки, способни да въздействат върху всички функции в организма на човека.
Гривната Vision PentActiv е ефективен и безопасен начин за корекция на здравето. И още едно нещо прави гривните Vision PentActiv различни от аналозите им — те не само служат за оздравяване на тялото, но са и изискан и красив аксесоар — гривните Vision PentActiv са покрити с 23-каратово злато.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *