Sharp Eyesight, Подобряване на зрението и съхраняване на острота и цветоусещането.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...

Sharp Eyesight, Подобряване на зрението

Подобряване на зрението

Sharp Eyesight

Независимо от факта, че всички ние по различен начин възприемаме и обработваме информацията за светът. Това означава, че по-голямата част от информацията за света идва до нас чрез нашето зрение. По 10-12 часа на ден мускулите на очите ни работят без прекъсване (без почивка). Нищо чудно, че очите ни се нуждаят от грижи и помощ за зрителна острота и нормалното цветоусещане.
Благодарение на мощната подкрепа от продуктите на Vision, които могат да укрепят вашите очи, да подобрят състоянието на роговицата, лещата и трайно да съхраните зрението ви здраво!
 
 
Мега, Mega, Sharp Eyesight, Подобряване на зрениетоМега
Mega – перфектно балансиран комплекс който помага за укрепване на зрението, подобрява неговата острота и предотвратява симптомите на умора в очите: зачервяване, сухота, усещане за „пясък в очите“, съхранява влажността и блясъка в очите … подробно
 
safe2c, Sharp Eyesight, Подобряване на зрениетоСейф-ту-си
Safe-to-see – активните компоненти на комплекса премахват стреса, умората на очите, поддържат зрителна острота и потдължа здравето на зрителния апарат. Това намалява риска от развитие на глаукома, катаракта и други очни заболявания … подробно
 
safe2c_forte, Sharp Eyesight, Подобряване на зрениетоСейф-ту-си форте
Safe-to-see forte – актуализация формула е специално проектирана за Vision и съдържа набор от най-добрите витамини за очите, което ще помогне за намаляване на риска от заболявания на ретината и зрителните увреждания … подробно

 

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Sharp Eyesight, Подобряване на зрението ====== или ====== Sharp Eyesight, Подобряване на зрението

в началото на страницата

Sharp Eyesight, Подобряване на зрениетоSharp Eyesight, Подобряване на зрението

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Sharp Eyesight, Подобряване на зрението

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Sharp Eyesight, Подобряване на зрениетоSharp Eyesight, Подобряване на зрението

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *