SMART FOOD – комплекси предназначени да удовлетворят най-различни потребности.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

SMART FOOD Съвършенството като цел!

Smart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox  Линията продукти Smart Food вече 5 години променя вкусовите пристрастия на хората. За това време тя успя да стане популярна по света, включително сред експерти и учени. Smart Food от Vision е основата на здравословния начин на живот и правилното балансирано хранене. Линията продукти Smart Food от Vision – новост в индустрията «умна храна»! Днес линията е разширена с още четири комплекса, предназначени да удовлетворят най-различни потребности.
D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox – основата на здравословния начин на живот и правилното балансирано хранене. Всички комплекси D4X от линията Smart Food съдържат растителни екстракти и уникална колекция от мед. Tе се съчетават отлично с ежедневното ви меню, зареждайки ви с енергия и помагайки ви да се справите с делничния вихър от ангажименти и трудни задачи, изискващи много усилия за решаването им.

Съдържание:Преимущества:Производство:Начин на употребаСтатии и материали
Ексклузивен меден коктейл

• Всяка капка мед съдържа към 70 вещества, нужни на човешкото тяло. За постигането на по-изразен ефект всички продукти D4X съдържат уникален коктейл от изискани сортове мед – от манука, елда, манов мед, горски, рапичен, лавандулов, слънчогледов, липов и мед от камбанки (кампанула).

• Според редица изследвания, медът от елда превъзхожда декстрометрофана (медицинско средство срещу кашлица) по ефективността си да потиска нощните пристъпи на кашлица и да осигурява спокоен сън.

Мановият мед се отличава от нектарния мед с по-високо съдържание на антиоксиданти и с по-голяма концентрация на полифеноли – един от основните класове антиоксидантни съединения.

Липовият мед е добре познат с ярко изразените си свойства да подпомага зарастването на различни рани. Той е богат на органични и неорганични киселини и съдържа не по-малко от 40 различни микро- и макроелементи.

• Установено е, че горският мед ефективно неутрализира бактериални щамове в рани и травми, а мануката по изумителен начин подпомага заздравяването на рани и изгаряния.

Медът от слънчоглед действа благотворно при разстройства на стомашно-чревния тракт, нарушения в работата на бъбреците или белите дробове и е особено полезен за сърцето и кръвоносните съдове.

Медът от лавандула зарежда с естествена енергия, има антибактериални свойства, подпомага дезинфекцията на раните и потиска разпространението на инфекции.

• Рапичният мед съдържа Q3 – изключително важен елемент за растежа и развитието на костите. Също така подпомага регенерирането и запазването на еластичността на стените на кръвоносните съдове.

Продуктите D4X са подсилени с уникални компоненти с характеристи на Super Foodспирулина, акай бери, чай матча и мед от манука 20+.

Super Food – това е истински подарък от природата, богат на хранителни вещества; храна, която засища и дарява огромен живителен потенциал.

Super Food зарежда тялото, поддържа здравето и жизнената дейност на оптимално ниво и служи като богат източник на хранителни вещества.

D4X – Ексклузивен «суперкоктейл» от най-добрите сортове мед с ефективни съставки.

D4X прочиства тялото и го насища с незаменими хранителни вещества.

Продуктите на Smart Food са произведени по най-върховата технология – Нанотехнология:

• Продуктите D4X са създадени с помощта на нанотехнологиите на основата на органични и екологично безопасни съставки.

• Използването на нанотехнологиите в производствения процес позволява използването на микроскопични малки частици здравословни хранителни вещества (по-малки от 100 нанометра), което осигурява по-ефективното усвояване на биологично активните вещества, заложени в матрицата на нашите продукти.

• Продуктите D4X от линията Smart Food се произвеждат от най-съвременните видове наночастици – липозоми, които обвиват клетките на растителните екстракти.

Липозомите повишават съпротивата срещу течностите в храносмилателния тракт, подобряват усвояването на активните съставки и по този начин повишават тяхната концентрация в кръвта и подобряват ефективността на продуктите от линията Smart Food

• Начин на употреба на продуктите от Smart Food

D4X Get Young - ефективна борба срещу стареенето, за намаляване на възрастовите промени, за увеличаване продължителността на живот, за стимулиране регенерирането на клетки• Продуктът е разфасован в малки пакетчета от фолио което в горния край има специална линия за отваряне, изсипва се директно в напитка (чаша вода), кисело мляко и т.н. (Едно пакетче е една доза – консистенцията на продукта е като течен мед).

.

D4X Get Young - ефективна борба срещу стареенето, за намаляване на възрастовите промени, за увеличаване продължителността на живот, за стимулиране регенерирането на клетки• Пакетчето е малко и компактно, лесно може да се постави в портмоне, чанта или детската раница и да го вземете със себе си на работа или училище.

Продуктите D4X – не са медицински препарати и не са БАД, а храна.

Статии и материали за Smart Food.

D4X Get Young - ефективна борба срещу стареенето, за намаляване на възрастовите промени, за увеличаване продължителността на живот, за стимулиране регенерирането на клетки

Седем факта за D4X – статия

Седем факта за D4X – статия

 

Smart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get DetoxSmart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox Smart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get DetoxSmart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get DetoxSmart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox

за повече информация

*** Всички хранителни добавки за Vision International People Group можете да си поръчате през интернет магазините (On-lineshop) за Europe and World и Для России достатъчно е да натиснете съответния бутон за магазин по долу и да влезнете в него – там можете да разгледате цените на всички продукти и ако решите можете да си поръчате желаните от вас продукти.

Smart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox ====== или ====== Smart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox

в началото на страницата

Smart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get DetoxSmart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Smart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Smart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get DetoxSmart Food, D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *