Vision International People Group

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Vision International People Group

Vision International People Group

 

Vision International People Group

е една от най-крупните компании, които днес предлагат хранителни добавки за здраве на световния пазар. От момента на своето основаване, на 14 юли 1996 година, компанията неизменно насочва усилията си към осъществяване на своята мисия създаване на нова здравна култура като абсолютен приоритет за личността и обществото като цяло.

От това са продиктувани основните продуктови линии, с които работи Vision International People Group:

Цялата продукция на Vision International People Groupсе отличава с оптимален състав на компонентите и неизменно високо качество. Основен стратегически партньор на компанията е най-крупният фармацевтичен концерн Arkopharma, съвместно с който Vision International People Group построи свой собствен завод Nutripharma в Ирландия.

Всички хранителни добавки на Vision International People Group се произвеждат в строго съответствие с международните стандарти за Добра производствена практика – GMP. Те са сертифицирани и регистрирани от официалните институции на всички страни, където компанията развива своята дейност. Към настоящия момент компанията има официални представителства в Русия, Украйна, Казахстан, Узбекистан, Беларус, Литва, Латвия, Унгария, Чехия, Полша, България, Виетнам, Италия, Турция, Румъния, Армения, Германия, Сърбия.

Днес влиянието на Мрежовия Маркетинг върху икономиката и обществото излиза извън рамките на простото удовлетворяване на клиентското търсене. В настоящия момент Vision International People Group предоставя изключително интересна алтернатива или прекрасно допълнение към традиционната работа по придобита професия и ефективен начин за реализиране на стоки и услуги, който все по-често заимстват и линейните компании, в стремежа си да заемат лидерски позиции на пазара.

Философия на компания – Vision

Философия ВОЗ е осъзнат избор на човека
в полза на здравословния начин на живот,
в полза на отличното здраве.

Корпоративната философия на Vision International People Group се нарича Възможност за Отлично Здраве — или съкратено — ВОЗ. В основата на тази философия стои признаването на човешкото здраве за най-висша ценност и подразбиране на здравето като хармония между физическото, духовното, интелектуалното и социалното качество на живот.

Условията при които живее съвременния човек, много често се оказват неблагоприятни за неговото здраве. Понякога е невъзможно да бъдат променени. Същевременно — много от факторите, определящи здравословното състояние на човека, все още са ни подвластни. Например — нашето хранене, продължителността на съня, нашият приятелски кръг и т.н. Всички те са резултат от индивидуалния избор, който всеки от нас прави на базата на личната си ценностна система. Именно ценносттната система определя поведението на човека, неговите навици, приоритети и като цяло това, което се нарича начин на живот.

Vision International People Group създава възможност за отлично здраве което е личен избор на всеки човек. Да се направи този избор самостоятелно обаче не е лесно — необходима е подкрепата на единомишленици, тъй като много често човек е принуден да прави този избор в условия на враждебна информационна блокада, например — под натиска на агресивна реклама за употреба на разрушаващи здравето продукти — цигари, алкохол, «бързо хранене» др. На тази «рекламна агресия» може да се противопоставим само с подкрепата на общността от съмишленици, които вече са направили съзнателния си избор в полза на здравето.

Днес хиляди хора по света са благодарни на дистрибуторите на Vision International People Group, носителите на философията ВОЗ, за тяхната подкрепа при правилния избор. По този начин, създавайки общност на «отличници на здравето», Компанията издига фара, по чиято светлина ще се ориентират всички здравомислещи последователи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *