1. БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Здравето и финансовата независимост –
това са базови ценности на човека, която
могат да бъдат обекти на контрол.

Дейността на Компанията и дистрибуторите е – предоставяне на услуги по управление на качеството на живот (Life Quality Management). По този начин, дистрибуторите могат да се нарекат независими мениджъри на качеството на живот (Independent Life Quality Managers)

Изберете за себе си най-привлекателните форми на сътрудничество с Vision:

* Управление ресурсите на здравето (здравен мениджмънт). Вие може значително да увеличи своя дял на здраве, както и на своите клиенти, ползващи продукта Vision, чието качество се потвърждава и от международния стандарт GMP.

* Услугата управление на бизнеса (Бизнес мениджмънт). Можете да създадете свой собствен бизнес, като се използва минимална инвестиция. В основата на доходите ви се крие в маркетинговия план на компанията, признат за един от най-ефективните в световен мащаб и индустрията MLM, в които няма значение вашето образование, пол и възраст. Всеки може да успее.

В компанията Vision , можете значително да подобрите качеството на своя живот: пътуване, обучение, общуване с интересни хора, професионално израстване и признание – това са ценностите, които обединяватхиляди хора от цял свят.

.

=

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *