2. ВЪЗМОЖНОСТИ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДИСТРИБУТОР

Чувствате ли, че контролирате живота си ? Че можете да прекарвате толкова време със семейството си колкото ви се иска? Че работата ви удовлетворява и получавате толкова, колкото заслужавате ?


Истината е, че много малко хора са такива избраници на съдбата. Истина е, че много от тях са независими дистрибутори на Vision International People Group.
Вие искате да печелите сигурен допълнителен месечен доход ? Или искате да построите свой международен бизнес струващ милиони? Всичко зависи от Вас ! С Vision International People Group можете да сбъднете мечтите си ! Всичко това наистина е възможно защото ние имаме най-добрата гама от билкови продукти, козметика ( прeмиум клас ), продукти от био- информационите технологии и най-добрия маркетингов план в индустрията, наречен План на максималното заплащане .

Независимо дали искате допълнителен доход или основна работа, средства за образованието на вашите деца или просто искате да осъществите своите мечти Vision international People Group ви предлага уникален начин да постигнете вашите цели.
За 13 години, Vision е дала възможност на хора като вас да променят своя живот да спечелят значителен доход като работят това, което ги забавлява и удовлетворява. Vision е нещо повече от обикновена работа, това е ново виждане за вашето бъдеще….път към вашата финансова и лична свобода.
Всеки един човек във Vision има своята собствена история. Някой са станали дистрибутори надявайки се да подобрят своето здраве и живот. Други, за да започнат свой бизнес, с който да имат повече време за семейството си и високи месечни доходи. Трети разочаровани от своите работодатели намират нова възможност да работят за самите себе си. А някои, за да съберат пари за нова кола или екзотично пътуване.
Каквито и да са вашите мечти, както и да искате да живеете, чрез Vision вие можете да ги постигнете.

Интересува ли ви ? Вижте ползите от това да станете дистрибутор на VisionInternationl People Group, вижте нашия уникален маркетингов план, или прочетете историите на хората, които благодарение на Vision промениха своя живот. Станете дистрибутор още днес и започнете да градите своя международен бизнес – вашият път към финансова и лична независимост !

ПОЛЗАТА ДА СИ ДИСТРИБУТОР

Можете да работите там където пожелаете . Навсякъде където компанията има свои представителства можете да предлагате продуктите на компанията. Можете да набирате своите дистрибутори в цял свят. Вие споделяте с вашите познати за продуктите и бизнес възможността на компания Vision навсякъде по света – това ви дава възможност да изградите свой международен бизнес, който може да струва милиони.

Получавате 40% от цената на продукта при продажба и до 56% от оборота на вашата организация. Получавате своите възнаграждения ежемесечно въз основа на маркетинговия план на компанията и неговте възможности. При продажба на клиенти печелите 40% от стойността на продадените продукти. Вие имате правото да изграждате своя собствена организация от дистрибутори, за което компанията ви заплаща до 56% от стокооборота на вашата дистрибуторска организация. Вашата комисионна не зависи от размера на вашите заявки, тук няма зависимост между процента, който получавате от продажба и заявените количества продукти. Абсолютно всички дистрибутори получават една и съща комисина от продажба на продукти – 40% от цената.

Всеки дистрибутор с подписването на своя договор може да закупува това обучителни и демонстрационни материали, които счита за необходими за да започне успешно своя бизнес с компания Vision International People Group. В този набор от инструменти за работа ще намерите информация за продуктите стратегия и начин на работа мотивационна и обучителна литература, която подпомага начинаещия дистрибутор бързо да се превърне в лидер, способен да ръководи голяма дистрибуторска организация.

Подкрепа . Като дистрибутор вие сте част от международната система от независими дистрибутори на компания Vision. Но “ независим “ не означава „сам“. Всички дистрибутори се ползват от подкрепата на Vision International People Group, от организираните международни и национални обучителни мероприятия до местните и лични работни семинари, които въвеждат и подпомагат успешната реализация на всеки в този вълнуващ бизнес. Всичко това е допълнение към обширната и всеобхватна промоционална и обучителна литература както и на други достъпни на всеки дистрибутор помощни материали. Компанията издава за своите дистрибутори списание “ Планета на Хората „ съдържащо полезни препоръки от лекари и учени, както и статии на най-успешните дистрибутори на компанията. В него ще откриете информация за компанията нейната структура и новини.

Признания . Всеки дистрибутор получава признанието на компанията за покриване на различни квалификация и постигнати успехи. Ежегодно компанията награждава своите най-добри дистрибутори с приз „Галактика“ за най-добри постижения в продажбите, набирането на нови дистрибутори, за най-успешен старт и др.

Пътешествия . Нашият бизнес съчетава работа и забавление. Непрекъснато компанията организира екскурзии и пътешествия на екзотични места, на които освен активна почивка се дават най-интересните и мотивиращи обучения от лидерите на компанията.

 

Станете дистрибутор още днес и започнете да градите своя международен бизнес – вашият път към финансова и лична независимост

.

УСЛОВИЕ ДА СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР :
• Независимо от възрастта и образованието.
• Изисква се минимална инвестиция.
• Просто изберете един работещ в компанията човек – наречен спонсор – и сключете договор.

Ще се радваме да ви посрещнем като наши партньори! Направете правилния избор!
Аз искрено се надявам, че информацията, представена на този сайт е за вас е нова и полезна.
За нас ще е удоволствие да отговорим на Вашите въпроси.

 

За всички желаещи от София – могат да сключат договора направо в офиса, който се намира на  ул. Пиротска № 45 / вх.А / ет. 2 / ап. 1  – офис Милениум работно време : всеки ден от 09.00 до 21.00 ч. тел. за контакт. 02/ 8520755   gsm 0887 216470

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *