Women’s health, Здравето на жените – от него зависи здравето на бъдещите поколения !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Здравето на жените

Women’s health

За жените, WomenЗдравето на жените – това е много важно, защото от него зависи здравето на бъдещите поколения! В пряка зависимост от това, жената как и колко внимателно и отблизо следи своето здраве, зависи нейната младост, красота, а дори и репродуктивните функции. Въпреки това, дори щателно и редовно да се преглежда и полага грижи за себе си, нито една жена не може да защити своето тяло от ежедневния стрес на работното място, лошите екологични и хормонални промени.

И за да се справи с всичките неприятни женски проблеми, да запази здравето и красотата, всяка жена може да си помогне с природните комплекси на Vision. Те са специално разработени да отговорят на нуждите на всяка жена, на всеки етап от живота и!

artemidaneo, womenАртемида Нео
Artemida Neo – поддържа правилния баланс и нормално ниво но хормони в организма, оказва мощна поддръжка в така наречените „критични дни”, премахва такива симптоми на ПМС, като раздразнителност и бързо умора. … подробно

медисоя+, medisoya+, womenМедисоя+
Medisoya+ – източник на фитоестрогени необходими на всяка жена. Отдалечава настъпването на менопаузата (климакс), а при настъпила вече менопауза облекчава от мъчителните симптоми, когато се приема редовно жените удължават младостта … подробно

Нортия, Nortia, womenНортия
Nortia – усилва успокояващия ефект при хормонални нарушения, включително и при ПМС. Влияе положително на емоционалното състояние жените, като го прави по-стабилно, намалява стреса, облекчава тревожността, включително предменструален синдром … подробно

Всяка жена, независимо на 16 или 60 години, се стреми да бъде привлекателна и губи много време и усилия. Модни магазини, скъпи процедури в салоните за красота, най-новите козметични нововъведения – всички те обещават да направят жената от красива, още по-красива.
Но истинската красота е невъзможна без здраве – в действителност, никой, дори и най-скъпият инструмент не е в състояние напълно да се скрие (жълтеникавия) болнав цвят на лицето, сухата коса и чупливи нокти.

Ето защо, най-добрите приятели на настоящите красавици – не са козметиците и дори диамантите, а витамините и минералите. Те помагат за правилно поддържане на здравето на женския организъм да съхрани младостта, следователно и – красотата за години напред.

Такова действие върху тялото има биологично активна добавка към храната от Женския комплекс – Бюти.

бюти, beautyБюти
Beauty – активните съставки допълват антиоксидантния ефект, защитавайки клетките на кожата от свободните радикали, като по този начин забавя процеса на стареене. Увеличава гладкостта и еластичността на кожата което е необходимо за съхраняване на красотата и младостта от вътре … подробно

за повече информация

Women's health, Здравето на женитеWomen's health, Здравето на жените

Всички продукти на Vision се произвеждат само в собствени фабрики в пълно съответствие на най-строги и високи стандарти за качество – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика). Сертификат за GMP – е набор от стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някои видове храни. Ето защо, GMP – е гаранция за високо качество и безопасност на продуктите.

Women's health, Здравето на жените

Компания Vision може да гарантира* качество и безопасност на своите продукти единствено в случай на закупуване чрез упълномощени представители на Vision или специализирани търговски центрове на дружеството. Консултации с други специалисти може да не се вземе предвид дългогодишния опит от работа в Компанията, специфичните характеристики и възможности на продуктите на Vision за практиката относно тяхното приложение в комбинация и действие!

Women's health, Здравето на женитеWomen's health, Здравето на жените

„Цялата информация и материали за продуктите е взета от официалния сайт и
клиничните изпитания на Компания Vision International People Group

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *